Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.05.2019 20:57:00

Komunistům docházejí týden před eurovolbami nervy

Komunistům docházejí týden před eurovolbami nervy

Komentář na facebookovém profilu k informaci o trestním oznámení

 Komunistům dochází týden před eurovolbami nervy a chtějí na mě zítra podat trestní oznámení za to, že jsem zveřejnil pravdu o hlasování jejich europoslankyně a lídryně KSČM Kateřiny Konečné, která hlasovala v Evropském parlamentu pro podporu imigrace z Afriky. A protože jí nyní teče do bot, jelikož mají komunisté nízké preference, tak vyhrožuje a dělá zoufalé kroky, kreré stejně vyjdou do ztracena, Kateřina Konečná hlasovala pro "Usnesení Evropského parlamentu ze dne 26. března 2019 o základních právech lidí afrického původu v Evropě (2018/2899(RSP))", ve kterém se v článku 23 říká: „Evropský parlament žádá Evropskou komisi a členské státy, aby s ohledem na stávající právní předpisy a postupy zajistily bezpečné a legální cesty pro přistěhovalce, uprchlíky a žadatele o azyl, kteří chtějí vstoupit do EU.“ Toto není podpora migrace z Afriky?

Šokujících bodů je v tomto usnesení více, ale pro demonstraci to stačí. Připomeňme si, kdo letos v březnu pro tuto rezoluci z českých europoslanců hlasoval: Martina Dlabajová (ANO), Dita Charanzová (ANO), Petr Ježek (ANO), Pavel Telička (ANO), Jan Keller (ČSSD), Miroslav Poche (ČSSD), Olga Sehnalová (ČSSD), Jaromír Kohlíček (KSČM), Kateřina Konečná (KSČM), Jiří Maštálka (KSČM), Luděk Niedermayer (TOP 09), Stanislav Polčák (TOP 09), Jiří Pospíšil (TOP 09), Jaromír Štětina (TOP 09), Michaela Šojdrová (KDU-ČSL), Pavel Svoboda (KDU-ČSL), Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL). Všichni uvedení europoslanci a jejich strany prokazatelně podporují masovou imigraci afričanů do Evropy.

A připomenu další měsíc starou kauzu komunistů. Na manifestaci SPD za svobodu, suverenitu, demokracii a proti diktátu EU na Václaváku v Praze za přítomnosti Marine Le Pen narušovali naší akci kromě sluníčkářů také kandidáti do Evropského parlamentu za KSČM. V čele jejich kandidátky je právě současná europoslankyně Kateřina Konečná. Komunisté dokonce pískali při zpěvu české hymny… Narušovat shromáždění jiných stran a pískat při české hymně je představa KSČM o demokracii? V této souvislosti si velmi vážím předsedy místní organizace KSČM ve Štětí Petra Bureše, který se nám za jednání svých vysoko postavených soudruhů písemně omluvil.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama