Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.07.2018 19:19:00

Kroky kardinála Dominika Duky plně chápeme

Kroky kardinála Dominika Duky plně chápeme

Komentář na facebookovém profilu k žalobě kvůli kontroverzním divadelním inscenacím

 Hnutí SPD plně chápe kroky kardinála Dominika Duky, který podal žalobu kvůli kontroverzním divadelním inscenacím Naše násilí, vaše násilí a Prokletí chorvatského režiséra Olivera Frljiče, které v květnu uvedl festival Divadelní svět Brno 2018, a kde v jedné ze scén herec ztělesňující Ježíše znásilňuje muslimku. Představení organizované za veřejné prostředky hrubě překročilo míru vkusu a kulturní etiky.

Připomínám, že financování z daní občanů způsobili politici hnutí ANO, TOP09, Žít Brno s podporou Pirátů, Strany Zelených a KDU-ČSL, kteří vedou brněnský magistrát, pod který divadlo spadá. Šlo o provokaci proti vlastencům a lidem křesťanské víry a výchovy. Svoboda neznamená, že přestaneme rozlišovat mezi dobrým a zlým, mezi pravdou a lží a mezi přirozenou hodnotou a manipulací.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama