Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.06.2020 16:41:00

Mediální show ČT, zaplacená z koncesionářských poplatků

Mediální show ČT, zaplacená z koncesionářských poplatků

Komentář na facebookovém profilu k výsledkům průzkumu důvěryhodnosti ČT

 Luxusní platy, porušování zákona, začerňování smluv, nevyváženost a manipulativnost pořadů, plná podřízenost zájmům globalistů, to je dnes veřejnoprávní ČT. Požadavek zvýšení koncesionářských poplatků je nehoráznost.

Veřejnoprávní Česká televize (ČT) minulý týden prezentovala prostřednictvím generálního ředitele Petra Dvořáka „mediální show" s výsledky průzkumu agentur Median a STEM/MARK, který si zaplatila z peněz vybraných z koncesionářských poplatků. Výzkum měl ukázat, že Češi považují veřejnoprávní televizi za nejdůvěryhodnější médium v zemi a důvěřují jí až tři čtvrtiny obyvatel. Co se týká výše současného koncesionářského poplatku, údajně dvě třetiny obyvatel by byly pro jeho zvýšení. Hnutí SPD s těmito názory a postupem veřejnoprávní ČT nesouhlasí a zpochybňuje objektivitu tohoto „zaplaceného" výzkumu.

Hnutí SPD také odmítá zvyšování koncesionářských poplatků. ČT nám nepřipadá jako důvěryhodné médium zejména pro svou jednostrannost, neobjektivitu, závislost a neschopnost dávat možnost vyjádření i oponentům. Luxusní platy, porušování zákona, začerňování smluv, nevyváženost a manipulativnost pořadů, plná podřízenost zájmům globalistů, to je dnes veřejnoprávní ČT. A to vše má platit občan zvýšenými poplatky?

Požadujeme změnit ČT na státní příspěvkovou organizaci s pevným rozpočtem a v kontrolní pravomoci Nejvyššího kontrolního úřadu (NKÚ). Televizní poplatky je nutné zrušit. ČT dnes přežívá díky bohatému televiznímu archívu a z podstaty. Nyní chce v době krize ČT tahat z lidí peníze, aby je mohla dál manipulovat v zájmu elit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama