Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.05.2018 14:03:48

Mějme se rádi a čest každé dobré práci

Mějme se rádi a čest každé dobré práci

Komentář na facebookovém profilu ke Svátku práce

První máj je lásky čas a současně svátek práce. Přeju nám všem, abychom měli šanci dělat práci, která nás baví a kterou můžeme milovat. Ať to zní sebevíc zprofanovaně - celá naše evropská, ale také asijská civilizace stojí na práci. Naše civilizace s prací a ochotou pracovat stojí i padá.

Jen hlupák si myslí, že problém třeba s důchody vyřeší pouze nějaká účetní reforma, kdy budeme přesouvat peníze z jedné do druhé kapsy. Na důchody, na léky, na památky, na školy a na tisíce dalších věcí se musí prostě vydělat a ničím jiným než prací. Vím, že namítnete, že podvodníci či spekulanti jako Soros nebo Bakala přece vydělali i bez práce, ale aby jeden podvodník zbohatl, musí ty miliardy tak jako tak někdo fakticky vydělat. Musí vytvořit svou prací nějaké reálné hodnoty.

Jsou lidé, kteří říkají, musíme mít hodně dětí, aby bylo na důchod. Já dodávám, je první máj je lásky čas - milujme se a mějme děti, ale to nestačí. Ty děti musíme totiž následně naučit pracovat a musíme je naučit, aby měli rádi nás i svoji zemi, protože ani milion povalečů tuhle republiku neuživí.

Nespoléhejme na roboty a IT řešení. I za sto let bude třeba člověk, který vám opraví opadanou omítku, střechu na chalupě nebo se na vás usměje, až budete ležet v nemocnici.

Drazí přátelé, mějme se rádi a čest každé dobré práci.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama