Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.09.2019 18:48:00

Ministr Hamáček je politický kolaborant světového řádu

Ministr Hamáček je politický kolaborant světového řádu

Komentář na facebookovém profilu k připravované kriminalizaci branných spolků

 Ministr vnitra Hamáček (ČSSD) se chystá kriminalizovat občany, kteří se sdružují v branných spolcích, jako je například domobrana. Chystá na to legislativní úpravu. Hnutí SPD se této snaze postaví ve sněmovně na rozhodný odpor. Fakticky jde o první krok ke kriminalizaci všech vlastenců. Ministr Hamáček je politický kolaborant světového řádu a potřebuje najít nástroj, jak zlikvidovat politický odpor vlastenců, kteří chtějí legálně bránit své národy. Ministerstvo vnitra je ze strany ČSSD otevřeně zneužíváno k činnosti proti vlastencům a hnutí SPD. Jsou opakované pokusy kriminalizovat představitele hnutí SPD.

Plány ministerstva teď půjdou dál. Připravují kriminalizaci každého, kdo zastává názor, že občan má právo bránit svůj národ, vlast nebo rodinu za všech okolností. K postihu nedovoleného ozbrojování nebo jiné trestné činnosti namířené proti státu a ústavnímu pořádku jsou přitom postačující současné zákony. Pokud je lidé neporušují, nejsou žádným bezpečnostním rizikem pro tuto zemi. Naopak, hrozbou pro tuto zemi jsou ti, kteří politicky zradili její zájmy a slouží zájmům nadnárodních elit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama