Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.05.2019 16:02:00

Musíme mít připravenu hráz proti imigrační povodni

Musíme mít připravenu hráz proti imigrační povodni

Komentář na facebookovém profilu k setkání frakce NEF v italském Miláně

 Takhle se musí na sluníčkářské neziskovky, které podporují migraci! Italský ministr vnitra, můj kolega ze společné frakce ENF a spojenec Matteo Salvini, s kterým mám dnes další pracovní setkání v italském Miláně, plánuje tvrdě udeřit na lodě neziskových organizací, které ve Středozemním moři zachraňují nelegální migranty. Za každého běžence vyloděného v Itálii chce udělovat pokutu. Díky Matteovi se výrazně snížila imigrace z Afriky, ale je potřeba, abychom společně uspěli ve volbách do Evropského parlamentu 24. a 25. května, aby se jeho pozice posílila a on mohl nadále bránit Evropu před invazí z Afriky. Jinak se příliv imigrantů obnoví.

Za jednoho nelegálního migranta by podle navrhovaného dokumentu hrozila pokuta ve výši od 3500 do 5500 eur (zhruba 90 až 141 tisíc korun). Návrh má italská vláda projednat v nadcházejících dnech. Plán též počítá s tím, že v některých případech by bylo možné odejmout licenci k přepravě lidí až na jeden rok.

„Ať raději ani nemyslí na to, že by vzali migranty na palubu,“ uvedl Matteo. „Zastavíme je všemi nezbytnými prostředky,“ dodal.

Matteo zabodoval i jinak. Neziskovce náležející trajekt na migranty Mare Jonio byl zkonfiskován italskými úřady, když se pokusil obejít blokádu vůči transportům migrantů zavedenou Matteem Salvinim. Příslušníci posádky této lodi byli hned, jakmile se této lodi v pátek podařilo tajně přistát v přístavu na Lampeduse, úřady obviněni z nápomoci ilegální migrace, uvádí zpráva italských novin Il Giornale.

Musíme být připravení chránit své hranice a musíme mít připravenu hráz proti imigrační povodni. Schengenský systém bohužel znamená, že kromě slušných občanů evropských zemí se mohou přes hranice volně pohybovat i zločinci a teroristé, aniž by je kdokoli zkontroloval. SPD podporuje bezvízový styk a volné cestování občanů vyspělých zemí, ale nikoliv občanů rozvojových či muslimských zemí. A současně s možnými hraničními kontrolami, aby byla zajištěna bezpečnost českých občanů a abychom mohli případně zadržet teroristy a zločince na našich hranicích.

Potenciální islámští teroristé jsou jen kousek od našich hranic a někteří se na našem území i pohybovali. Stavět hráz a povodňové zábrany až při povodni, je pozdě. A vidíme, že Německu a západní Evropě jsou v muslimské záplavě minimálně po pás. Brzy to může být po krk a o krk jim půjde. Nesmíme dopustit, aby to, co se děje v západní Evropě, bylo i u nás. První ukázky toho jsme již zaznamenali.

Společně s dalšími vlasteneckými a antiislamistickýmu stranami máme šanci ubránit Evropu, když nás podpoříte. Náš kamarád a italský ministr vnitra Matteo Salvini již ukázal, jak umí zatočit s nelegálními imigranty, nelegální imigraci do Itálie prakticky zastavil. Stejně tak rakouští Svobodní zakazují propagaci politického islámu a zavírají nenávistné mešity. Nejsme v tom sami a máme silné spojence! Pokud nechcete, aby Vám vládli Merkelová, Juncker a Soros, přijďte k REFERENDU o EU a IMIGRACI 24. a 25. května!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama