Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.02.2019 19:34:00

Premiér Babiš rozjel ve svých novinách boj proti suverenitě státu

Premiér Babiš rozjel ve svých novinách boj proti suverenitě státu

Komentář na facebookovém profilu ke kampani proti suverenitě státu

 Je před klíčovými volbami do Evropského parlamentu a tak premiér Babiš, jehož byznys je závislý na EU dotacích z Bruselu, rozjel ve svých novinách Mf Dnes boj proti suverenitě českého státu. „Co jsou to vlastně ty národní zájmy?“, posmívá se v Mf Dnes komentátor Vilém Barák a dodává: „Právě ze suverenity českého státu bychom měli mít největší strach. Podobná falešná slovíčka („národní zájmy“) mají lidem vypnout mozek a sešikovat je v masu, za kterou budou předstírat myšlení jiní,“ doplnil ještě.

Pokud to, pane premiére, nevíte, tak suverenita je výrazem demokratické vůle českých občanů a národní zájmy jednoduše jsou zájmy českého národa, tedy jeho příslušníků. Naším národním zájmem například je, aby nám Brusel nemohl vnutit imigranty, gender a islám. Propaganda Mf Dnes je nehorázné sluníčkářské pohrdání českým národem, demokracií a českými občany.

  Takže podle novin Andreje Babiše bychom měli mít největší strach ze suverénního rozhodování vás, občanů. Tyto teze a vyznění takového názoru implikuje, že jsou naši občané blbci, kteří si neumí vládnout. Nejlépe podle Mf Dnes by tedy bylo, aby nám vládli nikým nevolení byrokraté z Bruselu, kteří sice vybraným lidem pošlou miliardové dotace, ale nám ostatním by chtěli vnutit kvóty na imigranty, zakázat držení osobních zbraní a kteří šílenými směrnicemi likvidují naše hospodářství a naše svobody.

To my v SPD odmítáme. My prosazujeme demokracii, která znamená, že o záležitostech našeho státu mají rozhodovat čeští občané, a nemají nám diktovat z Bruselu, Berlína či Washingtonu. Odmítáme diktát Merkelové a Junckera. Vládnout a rozhodovat o svých věcech máte podle SPD Vy, čeští občané. Vidíte to stejně jako my? Podpořte nás prosím ve volbách do Evropského parlamentu 24. a 24. května!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama