Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.08.2018 15:18:00

Přijetí migranta znamená právo na legální přistěhování příbuzných

Přijetí migranta znamená právo na legální přistěhování příbuzných

Komentář na facebookovém profilu k zákonu o slučování rodin migrantů

 Za islámskými migranty se přišlo do Německa, jen za poslední rok, usadit dalších 54 tisíc příbuzných těchto migrantů v rámci celoevropsky platného zákona o slučování rodin migrantů. To je přesně další problém kolem migrace, na který již několik let osamoceně upozorňuji. Přijetí jednoho migranta do ČR totiž znamená právo na již zcela legální přistěhování příbuzných tohoto migranta. Následně vznikají například muslimská ghetta či no-go zóny, přičemž vzhledem k vysoké porodnosti afrických a muslimských migrantů pak sociální a bezpečnostní problém nezadržitelně a nezvladatelně prudce roste.

V Německu se jedná v současnosti nejvíce o slučování rodinných příslušníků migrantů ze Sýrie, Iráku, Íránu, Jemenu, Afghánistánu a z Eritree, tedy vesměs muslimské země. A německá velvyslanectví a konzuláty hlásí, že už mají dalších 34 tisíc žádostí o sloučení se svými příbuznými žijícími v Německu. Podobná situace je i v dalších státech EU.

SPD prosazuje jako jediná strana v Parlamentu nulovou toleranci této migrace a odmítáme diktáty Bruselu. Klíčové budou volby do Evropského parlamentu příští rok v květnu, kde je nutné, aby vlastenecké strany celé Evropy včetně SPD získaly co nejvíce mandátů, abychom mohli změnit politiku EU zevnitř směrem k Unii evropských národů (UEN), tedy k co nejužší spolupráci suverénních evropských zemí bez diktátu Bruselu. Při zachování volného pohybu občanů EU, kapitálu, zboží a služeb.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama