Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.11.2017 14:49:00

Provokace a lži Babišových médií pokračují

Provokace a lži Babišových médií pokračují

Naprosto odmítám sprostou provokaci, která byla minulý týden vedena od politiků konkurenčních stran proti SPD kvůli údajným rasistickým a xenofobním výrokům pracovníka SPD Jaroslava Staníka.

Tuto provokaci spustila končící ministryně za ČSSD Marksová-Tominová, která neúspěšně kandidovala do Sněmovny v letošních volbách, ve spolupráci s notoricky prolhanými médii tuneláře Zdeňka Bakaly a s médii Andreje Babiše. Provokace se odehrála v baru Sněmovny, kde je paní ministryně častým hostem. V současné době již paní ministryně Marksová veřejně popírá, že by velkou část uváděných výroků vůbec sama slyšela, přičemž v rozhovoru pro Český rozhlas nejnověji udává, že jí o nich informoval bývalý poslanec za Úsvit Marek Černoch. To ukazuje na skutečné pozadí této provokace. Je jím politická zášť zkrachovalých politiků a politická drzost osvědčeného politického podrazáka Marka Černocha.

A provokace a lži Babišových médií pokračují, když MF DNES a Idnes.cz dnes zveřejnily absolutní lži ohledně údajných problémů v Moravskoslezské SPD, přičemž jmenují nespokojené "členy", kteří ve skutečnosti vůbec členy SPD nejsou a dokonce kandidovali za konkurenční strany. Idnes.cz lžive píše o tom, že prý chce SPD odvolávat vlastního poslance Lubomíra Volného, přitom před několika dny tam proběhla krajská členská konference a k ničemu takovému vůbec nedošlo a ani nikdo odvolání nenavrhl. Naopak, členská základna na konferenci tleskala našemu vynikajicímu výsledku. Navíc, poslance dle stávajících zákonu odvolat nelze. Zaplacení novináři pod taktovkou Andreje Babiše jsou schopní té nejhorší špíny. Je to hnus a Babišova neuvěřitelná žumpa.

Pro naše hnutí SPD je to jen další důkaz, že náš politický úspěch a náš program je těmto lidem skutečným trnem v oku. Je zřejmé, že podobné provokace budou pokračovat a proto vyzýváme naše členy a příznivce k maximální obezřetnosti. SPD je politickým hnutím s hluboce demokratickým programem, které se hlásí k antickým, křesťanským a židovským kořenům naší kultury.

Na závěr mi dovolte malé shrnutí – všimněte si, která média nás po volbách nejvíce špiní a lžou – jsou to média tuneláře Bakaly, který je podpůrcem Kalouskovy TOP09 (Hospodářské noviny, Respekt, Aktualne.cz a DVTV), a Babišova MF Dnes, Idnes.cz, Lidové noviny a Lidovky.cz

A já se ptám latinským Cui bono – komu ku prospěchu? Tato média nemá smysl číst ani kupovat - FAKE NEWS.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama