Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.11.2020 8:44:00

Prý u nás žádní ilegální migranti nejsou...

Prý u nás žádní ilegální migranti nejsou...

Komentář na facebookovém profilu k nelegální migraci.

Prý u nás žádní nelegální migranti nejsou! Čtyři migranti z Afghánistánu se schovávali v návěsu zaparkovaného nákladního automobilu v Otrokovicích na Zlínsku. Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi.

Všichni cizinci, z nichž dva nebyli údajně plnoletí, předložili policii pobytové průkazy azylanta vydané v Rumunsku. Řidič kamionu je podezřelý z organizování a umožnění nedovoleného překročení státní hranice.

SPD je jednoznačně proti jakékoliv podpoře ilegální imigrace, voláme po ukončení jakékoliv její podpory, po ochraně našich hranic a po nemilosrdné deportaci všech ilegálních imigrantů zpět na kontinent, kam patří.

Sledujte naše weby www.tomio.cz  a www.spd.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama