Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.04.2019 15:41:00

Sám ministr Hamáček je bezpečnostním rizikem

Sám ministr Hamáček je bezpečnostním rizikem

Komentář na facebookovém profilu k politizaci ministerstva vnitra pod vedením ČSSD

 Potvrdilo se, že za masakrem křesťanů a turistů na Srí Lance jsou islámští teroristé (více než 300 mrtvých a více než 500 zraněných). Úřady z útoků viní místní islamistickou organizaci Tauhíd džamáte, hovoří se i o zapojení al-Kájdy. Jsou známa jména i dvou útočníků: Zahran Hashim a Abu Mohammad, byl zadržen i jeden Syřan. Hnutí SPD je jedinou silou, která je schopná zabránit islamizaci České republiky a masové imigraci do České republiky. Ministr vnitra a předseda ČSSD Hamáček ovšem bohužel veřejně obhajuje extremistický nenávistný islám! Je skandální, že premiér Babiš takovému člověku svěřil ministerstvo vnitra, čímž dává najevo, že mu islamizace nevadí.

Navíc jsme zaznamenali skandální politizaci ministerstva vnitra pod vedením ČSSD, které ve zprávě o extremismu podsouvá hnutí SPD, že prý šíří „předsudečnou nenávist“, protože poukazujeme na kriminální činy migrantů a islamistů. Je evidentní, že obhájce islámu a multikulturalismu, ministr vnitra a předseda ČSSD Jan Hamáček, používá ministerstvo vnitra jako nástroj k umlčení svých kritiků. Jan Hamáček je sám obhájcem extremismu, když říká, že, cituji „islám už v minulosti prokázal a prokazuje nadále, že má nezastupitelnou a nevyčíslitelnou roli ve vývoji lidské společnosti“.

Čili je to celé přesně naopak – proti nenávisti bojuje SPD, a islám, který je postaven na nenávistné ideologii, naopak obhajuje ministr vnitra a předseda ČSSD Hamáček. On sám je bezpečnostním rizikem pro naši zemi, když hájí extremistický nenávistný islám. Je skandální, že premiér Babiš takovému člověku svěřil ministerstvo vnitra, čímž dává najevo, že mu islamizace nevadí. Hnutí SPD již předložilo zákony na zákaz nenávistné islámské ideologie i zákaz islámského zahalování na veřejnosti. Vládní koalice ANO, ČSSD a KSČM nám však naše návrhy brzdí.

Pokud nechcete, aby se takové teroristické útoky jako na Srí Lance děly i u nás, volte prosím 24. a 25. května SPD a 25. dubna od 16 hodin přijďte na Václavské náměstí v Praze, kde bude Marine Le Penová, Wilders, Okamura, Salvini a Ortel! Společně naši zemi ubráníme!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama