Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.07.2018 13:27:00

Sestavování vlády Andrejem Babišem je neuvěřitelná blamáž

Sestavování vlády Andrejem Babišem je neuvěřitelná blamáž

Komentář na facebookovém profilu k aktuální situaci ve vládě Andreje Babiše.

 a je to obrovské selhání Andreje Babiše, který ani po rekordně dlouhých devíti měsících není schopen dojednat funkční vládu. Plnou odpovědnost za vládu a za její ministry nese Andrej Babiš, který hned na začátku selhal. Není schopen ani vybrat kvalitního ministra za hnutí ANO, ani řídit Českou republiku. V současné době už budou dva členové nové vlády, kteří budou zastávat několik funkcí najednou, aby vůbec tento slepenec mohl vzniknout. Odstoupení ministryně spravedlnosti Taťány Malé (ANO) po několika dnech ve funkci je jasný důkaz toho, že Andrej Babiš nevybírá ministry na základě kvality, ale na základě jiných mocenských zájmů. Je to absolutní ostuda. Vzniká vláda, kde trestně stíhaný Andrej Babiš musí skandálně zastávat dvě funkce najednou (premiéra a ministra spravedlnosti) a jiný člen vlády, Jan Hamáček z ČSSD, dokonce tři funkce najednou, aby tento paskvil bez pozitivního programu vůbec mohl vzniknout.

Hnutí SPD nabízelo konstruktivní dohodu na vládě na základě pozitivního programu, která by prosazovala více peněz pro slušné občany, více spravedlnosti a bezpečnosti. Andrej Babiš to odmítl a dal přednost tomu, aby vyhověl Bruselu a Angele Merkelové. Vytvořil mocenský pakt s ČSSD - a výsledek vidíme všichni. A země kvůli tomu stagnuje, nejde dopředu a občané jen zoufale sledují Babišovo trapné politické divadlo.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama