Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.06.2022 17:14:00

Vládní korupční kauzy si již všimli i v zahraničí

Vládní korupční kauzy si již všimli i v zahraničí

Komentář na facebookovém profilu k praktikám organizovaného zločinu ve vládním hnutí STAN

 Na povrch vyplouvají další praktiky organizovaného zločinu ve vládním STAN Víta Rakušana - skupina kolem již zatčeného náměstka pražského primátora Petra Hlubučka (STAN) při domluvě o manipulování zakázek pražského dopravního podniku a přijímání úplatků používala šifrované telefony. Jeden takový měl i ministr školství Petr Gazdík (STAN) a komunikoval přes něj s hlavou skupiny, již zatčeným a obviněným podnikatelem Michalem Redlem.

Na základě aktuálních informací šly peníze lidí kolem hlavy organizovaného zločinu Michala Redla na stranická konta nejen STAN, ale i ANO a ODS. Informuje o tom Idnes. K tomu už není co dodat…

Pro svoje blízké styky s obviněnými a vazebně stíhanými náměstkem pražského primátora Petrem Hlubučkem (STAN) a lobbistou Michalem Redlem tento týden skončil Jiří Fremr, poradce europoslance TOP 09 Jiřího Pospíšila. Ze stejného důvodu musel rezignovat na svůj post ministr školství Petr Gazdík (STAN) a v dozorčí radě pražského Dopravního podniku místostarosta Prahy 9 Marek Doležal (TOP 09).

A například ODS obdržela od obviněného Michala Redla, který byl spolupracovníkem mafiána Radovana Krejčíře, a který je kamarádem europoslance STAN Stanislava Polčáka a ministra STAN Petra Gazdíka, sponzorský dar půl milionu korun!

Vládní korupční kauzy si již všimli i v zahraničí a píší o ní i zahraniční média. Vláda Petra Fialy dělá obrovskou ostudu všem našim občanům, teď těsně před předsednictvím ČR Evropské unii, které začíná od 1.července. V zahraničí si kvůli Fialově vládě o nás myslí, že jsme zkorumpovaná nedůvěryhodná země. Vláda poplivala image všech slušných lidí v naší republice!

Navíc, tento týden má kauza již prvního mrtvého. A po skončení jednání předsedů koaliční vlády Petra Fialy (ODS, STAN, KDU-ČSL, TOP 09 a Piráti) o aktuální mega korupční kauze vládního hnutí STAN, jehož nejvyšší představitelé jsou napojení na organizovaný zločin a mafii, někteří jsou již ve vazbě, premiér Fiala řekl: “Nevidíme žádné důvody pro rekonstrukci vlády a podobné kroky. Ministr vnitra a předseda STAN Vít Rakušan má důvěru koalice.“

Podle mého názoru je jediným řešením DEMISE celé vlády, která si vzájemně kryje organizovaný zločin, korupci a mafii. Měl by zasáhnout prezident Zeman.

A již v září budou komunální a senátní volby - přijďte k volbám vyjádřit váš názor na Fialovu vládní pětikoalici a podpořte opoziční SPD! Důležité je netříštit hlasy! Zářijové volby budou referendem o vládě!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama