Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.11.2019 8:37:00

Voliči to pěkně spočítali sluníčkářům v Itálii i v Německu

Voliči to pěkně spočítali sluníčkářům v Itálii i v Německu

Komentář na facebookovém profilu k výsledkům voleb v zahraničí

Voliči to pěkně spočítali sluníčkářům v Itálii i v Německu. V regionálních italských volbách obdržela vlastenecká koalice seskupená kolem našeho kolegy a spojence Mattea Salviniho 57,5 procenta hlasů! Zatímco probruselská a a promigrační vládní koalice socialistické Demokratické strany a Hnutí Pěti hvězd, získala jen 37 procent… V německém Durynsku zase totálně pohořela CDU Angely Merkelové a polepšila si vlastenecká AfD, která skončila druhá. Voliči se nenechají elitami věčně obelhávat. Vzestup vlastenců v Evropě je realitou. Gratulujeme spojencům SPD z frakce Identita a demokracie (ID)!

Porážka pro italskou vládní koalici je o to významnější, že region Umbrie je dlouho jedna z italských levicových bašt a ovládali ji vždy komunisté, levice nebo levý střed. Zrádci z Pěti hvězd, kteří podpořili puč proti Matteo Salvinimu, tak sklízí plody své zrady, kdy se spojili se socialisty, proti kterým se v minulosti nejvíce vymezovali. Voliči si takové věci pamatují. Současná vláda Itálie, která se zbavila Mattea Salviniho, otevřela italské přístavy nelegálním imigrantům a otevřela dveře diktátu Bruselu. Je vidět, že to Italové nechtějí!

V Durynsku Alternativa pro Německo (AfD) skončila druhá s 23,4 procenta a až třetí křesťanští demokraté (CDU) kancléřky Angely Merkelové, kteří si s 21,8 procenta značně pohoršili. Zvítězila tam marxistická Die Linke. Sociální demokraté obdrželi jen 8,2 procent. Naše hnutí SPD má s AfD uzavřenu společnou deklaraci, kde se AfD zavazuje, že nebude zpochybňovat platnost Benešových dekretů a závěry 2. světové války. To byla pro SPD podmínka pro vzájemnou spolupráci.

Je vidět, že voliči se nenechají elitami věčně obelhávat a vzestup vlastenců v Evropě je realitou. Pokud odmítáte masovou imigraci a diktát Bruselu, podpořte prosím SPD!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama