Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.01.2020 14:58:04 - 011jan

Domobrana a hlasovaní v EU

Proč vaši poslanci odhlasovali v EU,že 2.sv. valu začal Sovétsky a Nemecko.Proč se snažíte zakázat domobranu dokonce členy chcete pokutovat 200 000Kč.Vaše trapne výmluvy jsem četl a to,že domobranu popíšete jinak ,protože se bojíte ztráty voliču na to přece nic neměni.Myslíte si,že Vas vlastenci budou znovu volit.Proč tedy něco jineho říkate do medií a pro něco jiného zvedáte ruce.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.01.2020 15:17:05 - Tomio Okamura
Dobrý den, zákon, pro který jsme hlasovali žádnou domobranu nezakazuje, je to účelová lež, která má SPD poškodit a každý kdo chce, si může text zákona na stránkách Poslanecké sněmovny přečíst. Pokud jde o Europarlament, pak tady šlo o rezoluci, která v devadesáti procentech odsuzovala zločiny nacismu a v jednom lživém odstavci kladla vinu za válku i Sovětskému svazu. Proti této klauzuli se naši europoslanci i mnohokrát veřejně ohradili a odmítli jsme ji. Na straně druhé, pokud bychom se nepřihlásili k odsouzení zločinů nacismu a mimochodem také k tomu, že dochází k bagatelizaci nacistických zločinů, tak ten, kdo bude chtít na nás hledat zlo, tak by nám vyčítal, že jsme odmítli hlasovat pro odsouzení nacistických zločinů.