Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.10.2019 15:49:23 - wvladimir

Musíme za každou cenu z EU?

Evropa stála za vznikem dvou světových válek, jejichž příčinou byl nacionalismus, náboženství a závist. Evropská unie je projektem eliminujícím příčiny válečných
konfliktů v Evropě. Nestálo by Vám za to změnit Váš antievropský názor pro blaho lidí tohoto kontinentu. Vaše
vnitropolitické cíle by rázem dostaly punc věrohodnosti a širší podpory.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.11.2019 12:55:43 - Tomio Okamura
Dobrý den, je to trochu jinak, než uvádíte. My nejsme proti, ale jsme zcela zásadně proevropští. Prosazujeme Evropu evropskou, tedy takovou, jakou byla po tisíc let. Evropu evropských národů, Evropu vs. evropskými tj. židovsko-křesťansko-antickými tradicemi a hodnotami, Evropu s evropskou demokracií a svobodou. Proto jsme proti bruselské mašinérii, který tuhle Evropu ničí a bourá ve jménu nějakého světového multikulturalismu, která do Evropy importuje jak cizí nepřátelské ideologie, ale také miliony neevropanů, kteří Evropu mění na obrovské a nebezpečné ghetto. Milujeme Evropu, jsme Evropané a nikdy nedopustíme její likvidaci těmi, kdo se označují jako proevropští, zatímco ve skutečnosti ji ničí.