Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.11.2019 9:25:32 - duchodcejan

minimální mzda

Dobrý den - Nebylo by rozumnější proplácet cestovní výlohy zaměstnanců, nebo alespoň odepisovat z daní (jako u SVOČ), než neúměrně zvyšovat mzdy a tím likvidovat drobné podnikatele? Když má člověk dělat za 15000.-, vstávat ve 4 ráno, domů se dostat v 17 - a projezdit 4000.- se mu to určitě nevyplatí.....Já do práce jezdím autem - výjde to o polovinu levněji než autobusem a následně MHD, přitom ušetřím spoustu času - ale i tak dám cca 2000.- měsíčně - tohle je třeba taky řešit - nemyslíte ? - a čas je raky důležitý....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.11.2019 15:07:32 - Tomio Okamura
Dobrý den, pokud jde o dopravu, pak preferujeme hromadnou dopravu, protože není moc výhodné, aby každý jezdil autem, navíc mnoho aut má vysokou spotřebu. Hromadná doprava by měla být maximálně úsporná a měla by být ekonomicky pro občany výhodnější. Pokud jde o individuální dopravu, do budoucna bychom se měli posunout směrem k ekologičtějším a ekonomičtějším technologiím, už dnes můžete jezdit za méně, než polovinu na plyn a ve vyspělých zemích jsou standard elektromobily, které během dne parkují na solárních parkovištích, kde se zdarma nabíjejí, takže lidé po celý rok jezdí zdarma a na slunce.