Věra Maříková

1.místopředsedkyně krajské organizace
  • SPD
  • Karlovarský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.01.2018 19:47:35

Nemít Drahoše NEVADÍ! Nemít Zemana jó to VADÍ!

Nemít Drahoše NEVADÍ! Nemít Zemana jó to VADÍ!

Tento pátek a sobotu 26. a 27. ledna budeme ve druhém kole volit podruhé přímou volbou prezidenta České republiky.

Prezident bude mít silný mandát jako má současný prezident Miloš Zeman, jelikož je volen přímo občany tohoto státu.
Ze všech stran se na nás hrnou pomluvy na účet současného prezidenta Miloše Zemana. Nepamatuji si, že by si kdy v historii společnost dovolila takto urážet a pohrdat hlavou státu, zvláště jde li o přímo voleného prezidenta občany.

Po poslechu rozhovoru pana Svěráka pro SEZNAM proč nevolit současného prezidenta Miloše Zemana jsem musela reagovat. Ke vší úctě k panu Svěrákovi, jediným a dost chabým argumentem bylo, že mu vadí vlastně Miloš Zeman. Pan Svěrák tvrdí, že nepotřebuje pohotového prezidenta, jelikož má prý plno poradců a ti mu pomohou. A o tom to je, občané tohoto státu potřebují samostatně přemýšlejícího a rozhodného prezidenta a ne loutku, kterou bude ovládat někdo jiný. Zcela omezený byl pak argument, kdy bylo panu prezidentovi vyčteno, že ho fascinuje prezident Putin a že zapomněl Ruskou okupaci v 68. roce. Krátkou paměť má, ale asi sám pan Svěrák, který velice rychle zapomněl, že nás Německo okupovalo ve 39. roce a vyvraždilo plno českých obyvatel včetně vypálení vesnic. Proč tedy nikdo nevyčítá fascinaci paní Merkelovou panu Drahošovi? Nebo, že by pan Svěrák odpustil Německu jeho bývalý režim, ale Rusku ne? Proč pan Svěrák používá dvojí metr?

Česká republika potřebuje ekonomický růst, obchody směrem na východ, protože západ nám nic takového nedovolí, jelikož ten potřebuje levnou pracovní sílu v podobě českých občanů. To hlavní proč bychom měli dobře a přátelsky vycházet jak s Ruskem, Čínou, tak s Německem a USA je, že si to přeje český národ, ale toho pan Svěrák a „Pražská kavárna“ nejsou schopni pochopit a ten kdo rozděluje národ jsou oni a ne Miloš Zeman. Však krásným příkladem rozdělení a zmanipulování společnosti bylo přihlouplé tleskání pro nic v úterní prezidentské debatě. V tomto hledišti jsme byla a studenti zmanipulováni mnohdy ve školách seděli v obecenstvu připraveni tleskat i na tu nejchabější odpověď pana Drahoše.

Většina obyvatel České republiky touží být suverénní stát se samostatným rozhodováním. Nikdo nechce být v područí Ruska, ale ani EU či USA. Proto naši občané budou volit pana Miloše Zemana. U něj mají naději a cítí aspoň trochu jeho ochranná křídla před plánem EU, který je jasný zlikvidovat národní státy a zaplavit naši zemi migranty z Afriky a Arábie. Na rozdíl od pana Drahoše, kterému plán EU nedělá problém. To není strašák, ale fakt. Dublin IV je toho důkazem. Nyní se proti panu prezidentovi Zemanovi chystají spojit všichni vítači migrantů a ovládaní nevědoucí, aby se nestal opět prezidentem, tak jak tomu bylo v Rakousku či ve Francii kde první kolo vyhrála Marie Le Pen . My se můžeme z toho ponaučit a o víkendu z alarmovat své okolí, své přátelé, rodinu a v co největším počtu přijít k volbám a dát hlas českému prezidentovi Miloši Zemanovi. Nepodceňme to!



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama