Viktor Lošťák

  • SaS
  • Bystrc
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.12.2016 11:01:47

Běžte do prdele, umělcové

Běžte do prdele, umělcové

Běžte už do prdele, umělcové. Pořád ta samá písnička. Veřejnoprávní média patří nám, majitelům pravdy, Svěrákům, Uhdeům a vsadím se, že i jméno Břetislava Rychlíka se v novém dílu nekonečného seriálu sockomoušsky založených petentů najde.

Tentokrát chtějí, aby radu České televize tvořily osoby přímo jmenované zákonem určeným výčtem organizací, jako je spolek divadelníků. Je to stále stejná snaha, jako od dob televizní krize - zprivatizovat veřejnoprávní média do rukou Pravdy a lásky.

Lidé jako Svěrák a Uhde jsou přepólovanými pohrobky socialistické éry - sice ukazují jinam, ale struktura jejich myšlení je naprosto stejná, jako bylo myšlení komunistů. Mají plnou hubu svobody, ale nikdy nepochopili, že to slovo má jiný význam, než si oni, odchovanci socialistické éry, představují. Ne, svoboda neznamená, že místo direktivních keců KSČ budeme teď povinně poslouchat stejně stupidní žvásty téhle party.

Pane Svěráku, řeknu vám to natvrdo. Vy a vaši kamarádi jste zatuchlým reliktem sedmdesátých let minulého století. Jste produktem husákovské normalizace, z vašeho myšlení se šíří smrad těch let. Váš věk a vaše osobní mentální nastavení, a koneckonců i vaše ziskuchtivost a potřeba potlesku sektářů, které jste kolem sebe shromáždili, vás nutí vylézat pořád dokola a poučovat lidi, i když vaše názory jsou staré a blbé. Nejste řešením problémů veřejnoprávních médií, nejste řešením vůbec žádných problémů české společnosti roku 2016. To vy jste ten problém.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama