Vincent Pribula

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.03.2017 8:34:12

15.3.1939 počátek okupace a zrada všech spojenců

15.3.1939 počátek okupace a zrada všech spojenců

15.3.1939

15.3.1939 začala okupace naší země Německem.Všichni spojenci zradili.

Elity prchly a jako vždy strategicky vyčkávaly v bezpečí.
Stejný scénář chování všech mocenských elit.

Ticho v médiích, jako by někdo nařídil vymazat tyto historické události z paměti národa. Žádné, spíše jen minimální články na toto téma. V den této potupy a zrady je ve vzduchu zásadní, morální, politická a vlastenecká otázka?
Co dělají čeští vojáci po boku německého Wehrmachtu, který nás chtěl vymazat z mapy a zbytek zotročit?
 
Je ostudné a nemorální v historických souvislostech, když naši vojáci stojí na hranici Ruska po boku států které nás zradily, pořádají manévry proti Rusku, díky kterému vůbec existujeme!!!
Jak se na to dívat, jak chápat, jakou hodnotu skutečně posoudit a mít stanovisko okleštěné od současné  propagandy jedné pravdy?
Ve dnech,kdy si lidé připomínají likvidaci našeho státu, ponížení a neskutečných útrap se opět prodlužují sankce a jsou to opět státy bývalé OSY které udávají směr i nepřítele.
Spojenci se mezi sebou permanentně špiclují, národní státy řízené nevolenou elitou  hrají řízené divadlo o boji za národní zájmy.

Podobnost s 15. březnem 1939, kdy se trhaly na kusy naše hranice nám jisto naši mladí historici vysvětlí, tak jako nám vysvětlí naši europoslanci, vedoucí papaláši, proč trhají na kusy naše národní zájmy servilním lokajstvím?



















Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama