Vincent Pribula

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.08.2017 11:08:33

USA- odhlasovali zákon pro vyhlášení obchodní války do posledního Rusa !

USA- odhlasovali zákon pro vyhlášení obchodní války do posledního Rusa !

Je to konec nadějí i pro všechny lokaje, kteří doufali, že budou alespoň sbírat drobky.


Současné vládnoucí korporátní elity EU jsou v těžké situaci. Ekonomické sankce, které USA uvalili na Ruskou federaci, nařizují zaprodaným elitám a všem poskokům USA podílet se na ekonomické válce proti Ruské federaci. Vojenský pakt NATO úspěšně dokončuje obkličování Ruských hranic a tak další fáze bude pokus o ekonomické zhroucení Ruska a následné vojenské doražení.

Nářek průmyslu a energetických koncernů je oprávněný. Ztráty v miliardách na podílech obchodních transakcí s Ruskem a povinnost odebírat zkapalněný předražený plyn z USA, je těžká rána jak ve snu.

Spojenec, hlavní hegemon v NATO, vrchní velitel NATO – USA, bude dusit ekonomiku svým spojencům. Jen se to musí správně politicky a hlavně s připomínkou Západních hodnot masám v EU protektorátu vysvětlit. Čekají nás dojemné tv debaty a osvětové přednášky. Hlavně politici a další bojovníci a bojovnice z neziskovek budou se vší dojemností a přímo hereckým nasazením vysvětlovat, nutnost připojení se k ekonomické válce s Ruskou federací. Pokud máte správné nástroje propagandy, semknete se snadno pro cokoli. Semknuti napříč Ruským hrozbám, nakoupíme zbraně amerických koncernů a to převážně ty útočné!

Poskoci, pro které slunce vychází na Západě, mají první pochybnosti a velmi, velmi opatrně ale stále z ohnutého hřbetu, mírně protestují. Dlouholeté špehování a odposlouchávání spojenců ze strany USA splnilo účel. Přes silácké výkřiky politických špiček se nic nestane a nakonec s radostí uvalí sankce spolu s USA.

Hlavní média čekají na instrukce, jak informovat a tak, se brzy vymyslí, co se masám podhodí. Je tu týden oslav barevných radostí a opojení z různosti. Málo kdo tuší, jaké hysterii propadají korporátní magnáti při počítání ztrát. Je možné, že jistou částku kompenzací dostanou od daňových poplatníků, ovšem sanovat stovky miliard, na to už musí být odvaha i drzost.

P.C.Roberts, poradce prezidenta Regana, podává vysvětlení a poukazuje na enormní nebezpečí kroků současného DEP State a neschopnost prezidenta Trumpa. Patrně zešíleli a opravdu tu válku s Ruskem chtějí stůj co stůj.Čeští bývalí generálové varují a jsou poslední,komu zůstala hrdost a vlastenectví.

Vzdejte se, vydejte ropná pole Sibiře a odevzdejte své jaderné zbraně pod naši kontrolu!

Odevzdejte terminály plynovodů do Evropských států a poklekněte před USA. Zavažte se do konce časů k věčným vazalům. Dosadíme na správu Ruských zdrojů takovou vládu, která bude pracovat ve prospěch USA a na úkor Ruska. Ze všech stran jsme vás vojensky obklíčili, poštvali jsme proti vám i Slovany. Nemáte žádné spojence krom totalitní Číny a Kima. Vyhráváme v informační válce a jsme s neomezeným kapitálem schopni zaplatit ve Vaší Moskvě státní převrat. Koupíme si Vaše poslance a jejich manželky i děti, úspěšně jsme vytvořili z  mladé generace ne muže a ne ženy a tím budete postupně vymírat. Každý stát se již podvolil vůli USA, nač ten vzdor?

Bude kapitulovat Ruská federace před USA a paktem NATO? Vyhladoví USA s EU ruské miliardáře, kteří sami provedou převrat?

Plán je to odvážný a v historii válčení o území a zdroje efektivní. Dnes je ovšem i početní přesila tupou masou bez srdce. Rusové mají velké území, zbraně a velké srdce. Schválením sankcí ze strany USA je pravděpodobně koncem mírové dohody jaderných velmocí.

Otázka proč se z USA stalo monstrum toužící po válce s Ruskem a proč již odhodili masky?

Nikdy o rovné podmínky nešlo a ekonomika zadlužených USA je již v trilionech dolarů.Vyhnout se scénáři ekonomickému kolapsu a oddálení pádu, které postihl bývalý SSSR se dá na čas odložit, díky permanentnímu válčení v nekonečných válkách a zbrojní výrobě.

Zachrání USA jen velká válka, nebo jsou to konspirace?

Jak se bránit a jak se dá jednat s banditou, který na mne uvalil sankce a poštval mé spojence? O čem a s kým má smysl jednat, když jste v nerovném postavení a ekonomicky oslabení? Má vůbec smysl jednat u jednoho stolu s masovým vrahem a nechat se poučovat o morálce?Možná by postačila odvaha a vzor Izraele. Se zločinci se prostě nejedná a neustupuje, ale bojuje!

Ve dnech připomínky největší masové popravě civilistů v Hirošimě a Nagasaki, USA zákonem vyhlásili ekonomickou válku Ruské federaci. Vyznavači nukleárního boha tento čin masové vraždy obhajují a počítají údajné ušetřené ztráty mrtvých vojáků USA. Je to ta nejodpornější obhajoba masové vraždy na civilním obyvatelstvu. Né vojáky či vojenské objekty, ale spící ženy a děti zahubili 2 atomové bomby. Tento ohavný čin je válečný zločin a ten si USA ponesou do konce časů.

6. srpna 1945 dopadla na Hirošimu atomová puma. 66 000 lidí zahynulo okamžitě, dalších 150 000 na následky ozáření. Nagasaki 60 000 zavražděných civilistů. Tak obrovské číslo počtu zavražděných civilistů vezme zdravě uvažujícímu jedinci slova a zanechá dlouhé ticho na přemýšlení.

Jaká bude politická reakce na novou ekonomickou situaci a migraci v celé EU?

Vše co bude důležité, se politici odváží sdělit až po volbách. Až budou opět zvoleni, až se opět usadí a začnou vládnout. Poté s klidem prosadí, co bude nadiktováno. Slibem nezarmoutíš, bude společné volební heslo. Je to pro politiky velmi těžké a vyčerpávající, musí vlastním lidem slibovat nebe na zemi a přitom vědět, že se tak nikdy nestane. Naděje, že jim dojde, že opět začínají překážet a jsou omezující brzdou lidské svobody a kreativity svobodného uvažování -  pohasíná.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama