Vítězslav Pojezný

Předseda Oblastního klubu SPD Praha 5
  • SPD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.10.2019 12:09:54

Fialová halucinace zastupitelů Prahy 5

Fialová halucinace zastupitelů Prahy 5

Heslo ODS "Uděláme z Pětky jedničku" zjevně volně transformuje do skutečnosti "Uděláme z Pětky Bronx".

 Pokud občané Prahy 5 doufali v profesionální vedení radnice, doufali zcela marně. Zastupitelstvo dlouhodobě neřeší akutní problémy této městské části, což je vidět geometricky narůstající řadou nevkusných grafit, všude přítomnými uživateli marihuany, centrum Smíchova - Anděl slouží jako permanentní odpočinková zóna pro bezdomovce, feťáky a jiná individua, která cítíte na 20 metrů, a to nemluvím o jejich psech, kteří si volně a bez košíků běhají okolo.

Dříve se Smíchov hrdě nazýval druhým centrem Prahy, ale dnes všude cítíte moč a smrad.

Jedním takovým veřejným wc je i větrací šachta na náměstí 14. října, která je nejen toaletou pro všude přítomné pobudy, ale slouží opět jako prima místo pro samozvané umělce zdobící cizí majetek grafity.

Nu a v tom si zastupitelstvo řeklo, že něco udělá a páni vznikl fialový hnus. Nevkusné grafity nahradila nevkusně křiklavá fialová barva a kýčovité jakože květiny. Povaleči jistě uvítají, že jejich wc změnilo barvu, ale problém zůstává, jen je více vidět.

Městskou policii, která spadá pod radnici vidíte, jak neustále rozdává bločky za špatné parkování před radnicí, zatímco jim parta mládežníků za zády kouří marihuanu a na lavičce spinká bezdomovec, který jedním okem sleduje, jak dobře ta policie pracuje.

Pokud si myslíte, že přeháním, doporučuji procházku třeba od Smíchovského pivovaru směrem k radnici. Před pivovarem absolvujete kličkovanou mezi zvratky, poté se proběhnete marihuanovou clonou před barem Kobra, kde je trvalá blokáda chodníku místní opileckou smetánkou a když zoufale přejdete na druhou stranu na „pěší zónu“ vrhne se na vás parta páchnoucích povalečů s žádostí o cígo. Na podlouhlém schodišti před vstupem do metra vás okouzlí skupina bezdomovců a jejich psů, načež vás na konci této pěší zóny čeká neúnavný muž slova božího, jenž vám zazpívá, že bůh vás miluje a je vaše spása – možná má i pravdu, neboť u radních pomoc a nápravu nehledejte.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama