Vojtěch Mišičák

Solidarita, ekologie, demokratický socialismus!
  • Levice
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.05.2012 22:47:39

Případ "zmláceného" chlapce z Břeclavi aneb síla médií

Případ "zmláceného" chlapce z Břeclavi aneb síla médií

Nedávno se v Břeclavi konal pochod s názvem "Pochod za Peťu a bezpečnost ve městě" v reakci na údajné zmlácení tohoto mladíka třemi Romy. Teprve nyní se případ objasnil a ukázala se pravá síla buržoazních médií.

Na konci dubna plnily stránky novin články o událostech v Břeclavi. Konala se demonstrace, na které nechyběla hesla proti romské menšině. Tyto události se děly kvůli údajnému napadení patnáctiletého chlapce třemi Romy. Až dnes se ukázala pravda. Chlapec si vše vymyslel. Jeho selhání komentovat nebudu. Některé strany těchto lží využily k přihřátí své "populistické polívčičky". Pan Vandas z dsSS na této demonstraci nechyběl. Z počátku vystupoval na pódiu strany dsSS a promlouval k příznivcům fašismu. Ke konci demonstrace se však odebral přímo před vchod městského úřadu a začal vykřikovat věty typu: "Stojím za vámi, občané Břeclavi", "Držím vám palce ve vašem úsilí" apod. Pan poslanec Vojtěch Adam za KSČM napsal prohlášení, že se nejedná o typický projev rasismu. Hanba jim! Jediná politická strana, která odsoudila tuto demonstraci, zejména kvůli nedořešení případu, byla Komunistická strana Československa. Politika naší strany se totiž nikdy nezakládala na populismu a poklonkování mocným. Nenecháme se ovlivnit médii! Komunisté budou raději trpět proto, že říkají pravdu, než aby pravda trpěla pro jejich mlčení.

Nevolte populismus, volte pravdu, volte KSČ!

Vojtěch Mišičák, 1. tajemník OV KSČ Břeclav, člen ÚV KSČ

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama