Vojtěch Mišičák

Solidarita, ekologie, demokratický socialismus!
  • Levice
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.08.2014 2:51:18

Vyjádření senátorky RNDr. Marty Bayerové k volebnímu materiálu

Vyjádření senátorky RNDr. Marty Bayerové k volebnímu materiálu

Vyjádření senátorky Parlamentu ČR, RNDr. Marty Bayerové, k jejímu volebnímu materiálu k senátním volbám a o původu sporů kolem něj.

Komentář na webových stránkách OV KSČM Znojmo

Právě jsem narazila na webových stránkách OV KSČM Znojmo na názor (v odkaze výše), že jsem, jdoucí si za svým cílem hlava, nehlava, způsobila rozruch mezi znojemskými sociálními demokraty.

"Vlašínovci" se dojemně starají o mou volební kampaň, o místní ČSSD i o pana starostu.

Co k tomu mohu říct? Je mi velmi divné, že se můj materiál objevil v místní ČSSD den po zasedání dozorčí rady Futura a.s., ve které sedí předseda OV KSČM Znojmo, a která materiály natiskla. To bylo v době, kdy jsem ani já osobně ještě vytištěný materiál neměla.

Vím také, že kopii tohoto materiálu přinesl na radnici člen KSČM ve Znojmě.

Použití fotografie je dle tří právních odborníků zcela v pořádku, šlo o fotografii, která byla na webových stránkách města Znojma, v regionálních novinách a byla mi zaslána fotografkou z Městského úřadu Znojmo.

Tedy opět OV KSČM ve Znojmě dělá otevřenou kampaň proti mé osobě. Jejich cílem není zvolení jiného kandidáta, ale pouze poškození mého volebního výsledku.

O to více děkuji všem, kteří mě podporují, za jejich pomoc.

Srdečně zdravím a děkuji za pochopení,

Vaše Marta Bayerová.

Zdroj: Facebook

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama