Vojtěch Mišičák

Solidarita, ekologie, demokratický socialismus!
  • Levice
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.03.2012 16:01:43

Výzva České televizi

Výzva České televizi

Nechápu, co přinese občanům "Holešovská výzva"

Jeden z občanů se mne nedávno zeptal prostřednictvím mého profilu na parlamentnichlistech.cz, zda jsem pro obnovu trestu smrti s tím, že tento trest by navrhoval pro představitele současné vládní koalice. Já jsem odpověděl, že jsem pro obnovu trestu smrti, ale nemyslím si, že by takto měly být odsouzeni současní představitelé vlády ČR, protože smrt by pro ně byla vysvobozením. 


Pokud bych já dostal mandát pro tvorbu zákonů, navrhoval bych pro všechny předsedy a ministry vlád, kteří nechaly zotročit občany naší republiky kapitalisty, trest znárodnění veškerého majetku na kompenzaci útrap občanům způsobených kapitalismem. Vím, že životy obětem kapitalismu nevrátím, ale nedopustím, aby si další lidé sáhli z existenčních důvodů na život, nebo umrzli na ulici jen proto, že nemají peníze.

Komunistická strana Československa nevidí východisko v "Holešovské výzvě". Představitelé této výzvy by možná chtěli odvolat současnou vládu a prezidenta, ale to je vše. To, že nemají její představitelé řešení předvedl pan Popelka v České televizi když řekl, že ho nezajímá, co bude po sesazení vlády České republiky.

Komunistická strana Československa navrhuje revoluční přetvoření kapitalistické společnosti. Navrhuje odstranění soukromého vlastnictví výrobních prostředků. Budeme usilovat o zavedení socialistické demokracie, která musí být podmínkou pro budování socialismu.

Odmítněme společně diktaturu buržoazie, kterou představuje současná vláda!

Vyzývám Českou televizi, aby nezvala do svých pořadů lidi, kteří nemají řešení, ale aby dala možnost vyjádřit se skutečný komunistům, kteří nabízejí lidem jedinou alternativu tomuto systému vykořisťování, útlaku a válek!

Vojtěch Mišičák, člen ÚV KSČ

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama