Zbyněk Passer

  • HPP
  • Praha-Koloděje
  • starosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.10.2014 10:16:41 - občanka ČR

Bezdomovci

I vy máte ve svém volebním programu řešení problému s bezdomovci. Zajímalo by mě jak? Co s nimi chcete udělat? Pokud je z jedné městské části vyhodíte, přesunou se jen do jiné. Jak tomu zabráníte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.10.2014 11:41:16 - Zbyněk Passer
 Pro lidi bez domova budeme doplňovat a rozvíjet služby (zimní ubytování, zdravotní péče, kapacity pro ženy či matky s dětmi) a současně chceme vytvářet takové předpoklady, aby jejich počet nenarůstal. To zahrnuje vš od terénních programů zaměřených na ohrožené osoby, přes speciální odborné poradenství – především dluhové, služby a projekty zvyšující kvalifikaci a pracovní a životní návyky u osob, které jsou ohroženy, až po zlepšování obrazu bezdomovců ve veřejnosti. Chceme také rozvíjet návazné služby pro možnost návratu co největší části bezdomovců do obvyklého způsobu života. Myslíme tím zejména terénní práce a programy – magistrát nesmí na tuto sociální službu rezignovat.