ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.04.2016 19:19:59

Výzva bývalým členům a sympatizantům hnutí ANO

Výzva bývalým členům a sympatizantům hnutí ANO

Vyzýváme Vás všechny, kteří jste do „ANO“ vstupovali nejen pro lukrativní posty, ale pro přiložení ruky ke společnému dílu, jehož konečným výsledkem by měly být systémové změny vedení naší společnosti, ozvěte se ke spojení našich snah.

 Vážení bývalí kolegové,

byli jsme také členové hnutí ANO 2011 a na jediném autentickém sněmu tohoto hnutí v r. 2013 jsme byli demokraticky zvoleni do jeho předsednictva.

Po absolvování prvních dvou schůzí tohoto vedoucího orgánu jsme zjistili, že jsme se mýlili, když jsme přesvědčovali občany o hnutí ANO2011, jako jediné relevantní politické síle, která je schopna změnit současný mafiánský kapitalismus. Vzhledem k tomu, že nám současný ministr financí dal jednoznačně najevo, co od politiky očekává, rezignovali okamžitě na členství nejen v předsednictvu, ale i v hnutí- Jan Síla, Hana Greplová, Jan Hammer, Jana Valinčičová, Peter Harvánek.

Nerezignovali jsme však na snahu o systémové změny, se kterou jsme do hnutí vstupovali. Proto jsme založili nové politické hnutí „Změna pro lidi“ a v současné době budujeme horizontální strukturu hnutí v ČR.

Vzhledem k tomu, že v poslední době také prohlédlo mnoho členů hnutí ANO2011 a dokonce na sociálních sítích jsou zmínky o spojování těchto lidí a zakládání nových hnutí, vyzýváme Vás všechny, kteří jste do „ANO“ vstupovali nejen pro lukrativní posty, ale pro přiložení ruky ke společnému dílu, jehož konečným výsledkem by měly být systémové změny vedení naší společnosti, ozvěte se ke spojení našich snah. Nynější situace nepotřebuje konkurenci, ale rozum a spolupráci. Mrkněte na naše webové stránky www.zmenaprolidi.cz.

Jak pravil klasik jednotlivé pruty zlomí, ale karabáčem spleteným z mnoha jednotlivých prutů se podaří vyhnat tu nenasytnou mafii od koryt (!).

p.h. Změna pro lidi

P.s. Vzhledem k tomu, že jsme vystoupili z předsednictva hnutí ANO2011 spontánně již po 2. schůzi předsednictva, jsou nás dehonestující články jednak předsedy, ale a jiných zaplacených členů hnutí nerelevantní. Vystupovali jsme z hnutí, které mělo našlápnuto na úspěch ve volbách, a jako členové předsednictva jsme mohli počítat s různými posty v Parlamentu event. v exekutivě. Tento fakt nás jednoznačně očišťuje od různých nařčení ze zištného jednání.

Hlavní důvody za nás všechny shrnula Hana Greplová v článku pro HN: zde a na blogspot.cz : zde

Článek najdete i na našich stránkách:   ZDE

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama