Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.03.2023 22:43:00

Chtěla bych dnes opravdu poděkovat parlamentní opozici SPD a ANO

Chtěla bych dnes opravdu poděkovat parlamentní opozici SPD a ANO

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k obstrukcím v Poslanecké sněmovně.

 JEŠTĚ POŘÁD MLUVÍ…

Aneb tento týden v Poslanecké sněmovně.

Chtěla bych dnes opravdu poděkovat parlamentní opozici (SPD, ANO) za jejich práci a vzdoru k vládní zvůli vůči k našim lidem a zejména všem seniorům. A smekám před několikahodinovými projevy opozičních poslanců za účelem oddálení přijetí vládních návrhů. Věřte, že mluvit nepřetržitě 7 hodin opravdu není lehké.

KRÁDEŽ ZA BÍLÉHO DNE!

Jak jsem psala již na začátku týdne, Fialova vláda se v režimu legislativní nouze chystá okrást každého důchodce o tisíc korun měsíčně. A okradenými mají být ti, co se mohou bránit nejobtížněji, naši senioři.

To vše za situace, kdy s odvoláním na platné znění jiných zákonů si politici sami sobě valorizovali, rozuměj navýšili, svoje vlastní platy. Doslova v přímém přenosu tu opět sledujeme praxi dvojího metru. Pro někoho platné zákony platí, pro jiné se musejí upravit, a ještě k tomu ve zrychleném režimu.

A jejich prosazení upuštění od obecné rozpravy je jen snahou vyřadit opozici z legislativního procesu a zavedení DIKTATURY a TOTALITY vládní koalice.

Trikolora zásadním způsobem odsuzuje vládní kroky a vyzývá vládu Petra Fialy, aby raději sama odešla dřív, než ji smetou nespokojení občané.

AKTUÁLNÍ INFO: „Sněmovna dnes ráno formálně zahájila čtvrtý jednací den schůze. Opozice se i dnes brání obstrukcemi, ke sporné vládní novele připravila na 400 vlastních úprav. Počet přihlášených do debaty se od noci snížil na 34 z původních 64.”

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama