Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.09.2022 21:09:00

Ještě jednou všem děkuji, jdeme dál

Ještě jednou všem děkuji, jdeme dál

Komentář na facebookovém profilu k volebním výsledkům

 Ráda bych touto cestou poděkovala všem našim kandidátům z komunálních voleb i všem dalším, kteří v kampani přiložili ruku k dílu. Speciální blahopřání pak posílám všem, kteří svoji kandidaturu proměnili v právoplatný mandát zastupitele.

Na čtvrtečním jednání republikového předsednictva Trikolory si naše volební výsledky i naši strategii spolupráce s SPD a dalšími subjekty podobného zaměření samozřejmě vyhodnotíme, ale už teď se odvážím říct, že jsme vykročili správným směrem. SPD získalo před čtyřmi roky 161 mandátů, letos (včetně koalic) 492, samotná Trikolora 46 mandátů. Jak v malých obcích, tak městských částech a větších městech.

Není to ale důvod k žádným oslavám, neboť to podstatné a opravdu důležité, totiž příští volby do poslanecké sněmovny, ať už budou v jakémkoli termínu, je teprve před námi. Ještě jednou všem děkuji! Jdeme dál.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama