Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.08.2022 13:08:00

Kdy už se začne vláda zajímat také o vlastní občany?

Kdy už se začne vláda zajímat také o vlastní občany?

Komentář na facebookovém profilu k vyzbrojování.

 Vláda Petra Fialy hodlá pokračovat ve VYZBROJOVÁNÍ a současně OPRAVOVÁNÍ Ukrajiny! To všechno v době, kdy naši občané chudnou, firmy krachují, vláda nás zadlužuje neuvěřitelným tempem a mnozí mají strach, že nepřečkají letošní zimu!?

Přijali jsme nejvíc běženců na počet obyvatel. Vláda posílá na Ukrajinu od počátku zbraně a vojenský materiál, hasičské vozy, zdravotnické prostředky atd. Kdy už se začne vláda zajímat také o VLASTNÍ OBČANY?

Dobře to komentuje publicista Tomáš Procházka (iDNES):

„Studená válka nás přece naučila, že nelze vyhrát válku proti jaderné mocnosti. Jedinou cestou, jak řešit válku na Ukrajině, jsou proto jednání. Zintenzivnit tlak na co nejrychlejší ukončení vraždění, utrpení, destrukci a barbarství. Tento konflikt může být uzavřen pouze kompromisem, z něhož žádná z válčících stran nevyjde jako poražená.

Pokračování války není řešením. Taktika, podle níž dosáhneme míru tím rychleji, čím větší objem zbraní a munice na Ukrajinu doručíme, je ve své podstatě nejenom naivní a alibistická, ale zároveň i velmi nebezpečná. Nebezpečná pro Ukrajinu a neméně tak pro celou Evropu.“

Zdroj ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama