Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.11.2021 15:12:00

My jsme a jistě i budeme jednání vždy otevřeni

My jsme a jistě i budeme jednání vždy otevřeni

Komentář na facebookovém profilu ke spojování podobně smýšlejících stran.

 Zuzana Majerová odpovídá:

Povede se více vlasteneckým hnutím spojit? Zvažovali byste spojení sil s dalšími politickými subjekty v příštích volbách? Je podle Vás možné dosáhnout konsenzu mezi výraznými lídry podobně smýšlejících stran?

My jsme ho nejen zvažovali, ale na rozdíl prakticky od všech ostatních jsme také pro sjednocení podobně smýšlejících politických stran něco skutečně udělali. My se dohodnout dokázali. Pod jedním praporem jsme sjednotili čtyři subjekty, Trikoloru, Svobodné, Soukromníky a Manifest.cz. Pokud k tomu ještě připočteme předsedu Strany nezávislosti České republiky, který za nás rovněž kandidoval, pak dokonce pět subjektů. My jsme a jistě i budeme jednání vždy otevřeni.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama