Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.03.2023 18:09:00

My jsme především pročeští

My jsme především pročeští

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k obvinění Trikolory ze sympatií s Ruskem prezidentem Pavlem

 Prezident Petr Pavel se připojil k vládní koalici a účastníky protestu z 11. března obvinil ze sympatií s Ruskem. Vláda se tímto snaží snižovat požadavky demonstrantů. Považujete za bezpečné podobné úmyslné rozdělování společnosti?

Tato nařčení jsou nejenom hloupá, ale především vylhaná. Je to nebezpečný trend, že svým politickým protivníkům podsouvají myšlenky a činy, které nezastávají a nedělají, a to vše s úmyslem tak nějak předem je diskvalifikovat v politické soutěži.

Celé je to hodně jinak. To, že nejsme proukrajinští, k čemuž z historie dávné i nedávné existuje dostatek důvodů, ještě neznamená, že jsme proruští.

My jsme, a teď hovořím konkrétně za Trikoloru, především pročeští! Co je politika? Hájení zájmů. Čeští politici mají na prvním místě hájit zájmy českých občanů, nikoli zájmy Washingtonu, Bruselu, Moskvy, Kyjeva či kohokoli jiného.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama