Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.02.2022 12:45:00

Nechceme evropský superstát, ale unii suverénních států

Nechceme evropský superstát, ale unii suverénních států

Komentář na facebookovém profilu k summitu „Braňme Evropu“ v Madridu

 Zástupci konzervativních, pravicových a národních stran se sešli v sobotu na summitu „Braňme Evropu“ v Madridu. Za několik měsíců předloží návrh změn v unijních smlouvách.

Viktor Orbán, Mateusz Morawiecki a další pravicoví lídři z více než 10 zemí projednávali témata jako obrana energetické suverenity, obranná spolupráce, boj proti vylidňování, ale především jedno zásadní!

A sice centralizace a ZBAVOVÁNÍ občanů suverénních zemí EU práva rozhodovat o své budoucnosti!

Česká republika potřebuje politické zástupce, kteří se postaví bruselskému diktátu! Trikolora prosazuje české zájmy na PRVNÍM místě. Podpoříme všechny iniciativy posilující naši suverenitu.

Zástupci mnoha evropských stran ukázali, že Evropa má jinou budoucnost, založenou na suverénních státech, nikoli na centralizované struktuře. Trikolora jednoznačně souhlasí!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama