Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.02.2021 17:36:00

Nezapomeňte, kdo jsou ti bolševici dneška

Nezapomeňte, kdo jsou ti bolševici dneška

Komentář na facebookovém profilu k odvolání primáře Musila kvůli jeho výrokům o situaci v nemocnicích.

Už je to tady!

To, před čím jsme mnozí varovali, to, čeho jsme se obávali, to, co může v brzké době opět na dlouhá léta zabít naši svobodu, už je zase tady. Mentální bolševismus už zase vítězí. Totalita se opět dala na pochod.
Nemohu si pomoct, ale přesně tohle mě napadá, když čtu zprávu, že: „Ředitel nemocnice v Hranicích na Přerovsku Eduard Sohlich odvolal na konci ledna primáře biochemického oddělení Ctirada Musila. Stalo se tak poté, co vedení nemocnice upozornil Seznamzpravy.cz na Musilovo vystupování na sociálních sítích, kde veřejně přinášel “nepodložené názory” a komentáře o koronaviru. Podle serveru podceňoval počet mrtvých a lživě psal o velkém množství zbytečně hospitalizovaných.“
Seznam Zprávy by se měl přejmenovat na Rudý Seznam a Eduard Sohlich přihlásit do soutěže o odznak Julia Fučíka.
A teď vážně. A není to bohužel první případ umlčování lékaře, odvolání z funkce či vyhazovu z práce za názor!
Primář Ctirad Musil pouze řekl bez obalu co se děje a co si myslí mnoho dalších lékařů a spolu s nimi statisíce lidí. Pokud si redakce Seznamu Zprávy takhle představuje novinářskou práci, pokud si ředitel nemocnice v Hranicích takhle přestavuje pracovní právo a pokud si všichni dohromady takhle představují svobodu slova, je naše společnost ztracena.
Video ZDE
To jsme na těch náměstích v listopadu 1989 vůbec nemuseli zvonit. A nezapomeňte prosím, kdo jsou ti BOLŠEVICI dneška. Časy se mění...
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama