Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.08.2020 7:46:00

Batolatům chtějí rvát do hlavy ideologii multikulti a genderismu

Batolatům chtějí rvát do hlavy ideologii multikulti a genderismu

Komentář na facebookovém profilu k takzvaným mikrojeslím

Kvůli záměru vlády jsem interpelovala ministryni práce a sociálních věcí Maláčovou. Ve své odpovědi mě ujistila, že je vše v pořádku. Ne, to rozhodně není!?

Na tvorbě plánu výchovy dětí v tzv. mikrojeslích spolupracovaly dámy, které se v rámci neziskového sektoru věnují s plnou vervou "genderu".

Hovoří se tam o nutnosti bojovat se stereotypním rozdělením rolí muže a ženy, potřebě vybírat pohádky z "jiných kulturních okruhů" atd. Rovněž je podle těchto "genderistek" žádoucí, aby byly zobrazovány "různé modely rodiny".

Kojencům a batolatům ve věku 6 měsíců-3 let už chtějí rvát do hlavy ideologii multikulti a genderismu? Naprostá zvrácenost.

V Trikolóře BRÁNÍME NORMÁLNÍ SVĚT.

Nedopustíme indoktrinaci našich dětí. Jsou naše budoucnost.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama