Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.01.2022 9:45:00

Chraňme přírodu pro lidi, ne proti lidem

Chraňme přírodu pro lidi, ne proti lidem

Komentář na facebookovém profilu k prosazování “zelené ideologie” ve školách

 Evropská komise bude prosazovat víc “zelené ideologie” ve školách. Jako by nestačilo, že o to usilují některé neziskové aktivistické organizace.

V loňském roce vyšla příručka o tom, jak děti učit o klimatu například pomocí matematických úloh spojených se změnou klimatu nebo nácvikem argumentace v českém jazyce. Nechyběla ani tvorba protestního umění, plakátů a transparentů.

Úředníci z Bruselu využívají všech prostředků, aby prosadili své nereálné cíle. Zapomínají však na to, že tato zelená politika se neobejde bez obětí.

Ostatně její dopady pociťujeme všichni už teď – a zdražování bude pokračovat.

Planeta se nakonec možná bude zelenat, ale při současném tempu idealistického „zelenání“ to pro nás může mít katastrofální důsledky.

Trikolora není proti ekologii, ale je nutné dělat ji smysluplně, nikoliv tak, že bude mít ničivý dopad na životy našich občanů. Chraňme přírodu pro lidi, ne proti lidem!

Potřebujeme odvážné politiky, kteří se postaví za naše občany a v Bruselu vyjednají odpovídající podmínky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama