Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.09.2021 10:07:00

Jak Česká televize pokřivuje předvolební soutěž

Jak Česká televize pokřivuje předvolební soutěž

Komentář na facebookovém profilu k diskriminaci koalice Českou televizí

 Na politické scéně jsou momentálně čtyři strany, jejichž preference se v několika posledních průzkumech pohybují okolo magické hranice pěti procent. Trikolora Svobodní Soukromníci - TSS, ČSSD, KSČM a Přísaha. Neexistuje žádný relevantní důvod, proč Česká televize tři z těchto stran do svých debat zve, konkrétně ČSSD, KSČM a Přísahu, zatímco nás ne. Trikolora a Svobodní mají mimo jiné 3 poslance a jednoho senátora, viděli jste je někdy na obrazovce ČT?

Pokud se vůči nám Česká televize takhle chová a odmítá nás pozvat do předvolebních debat, protože se bojí slyšet pravdu, není pro nás seriózní partner. Je to nespravedlnost, cenzura a diskriminace jednoho názorového proudu.

O to víc, že se jedná o veřejnoprávní televizi, kterou platíme my všichnia má zastupovat všechny názorové proudy.

Pokud nás chcete vidět a slyšet, dívejte se raději na CNN Prima NEWS, TV Nova nebo Barrandov.tv, tam nás do debat zvou úplně normálně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama