Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.08.2021 15:21:00

Protilátky fungují a poskytují dostatečnou ochranu

Protilátky fungují a poskytují dostatečnou ochranu

Komentář na facebookovém profilu k protilátkám proti covidu.

 Podle nové české studie protilátky fungují a poskytují dostatečnou, dlouhodobou ochranu proti onemocnění covid-19. Autoři studie vyzývají ke stanovení podmínek pro ukončení “pandemie”. Důkazy svědčí o tom, že protilátky v těle zůstávají déle než 10 měsíců – imunitní systém se navíc dokáže koronaviru bránit i s nízkou hladinou.

Covid-19 bychom měli definovat jako respirační onemocnění. V tom případě se vyhlásí epidemie až poté, co počet nemocných přesáhne hranici 1600 na 100 tisíc obyvatel. A hlavně ho musí vyhlásit hygiena, nikoli vláda! To je totiž v rozporu se zákonem. Jako ostatně vše, co nařizuje vláda poslední měsíce!

ZRUŠÍME PANDEMICKÝ ZÁKON.

Farmaceutické společnosti navýšily ceny za vakcíny proti covidu-19, na kterých vydělají řádově stovky miliard korun. Byznys s očkováním nadále pokračuje a praktiky Evropské komise, farmaceutických společností, ministerstva zdravotnictví, potažmo vlády jsou stále průhlednější.

Na jedné straně tak pozorujeme diskriminaci neočkovaných, na straně druhé zvýhodnění očkovaných – ať už se jedná o dvoudenní očkovací volno, nebo diskutované soutěže o tenisky, nabídku levného internetu v mobilu apod.

V každém případě se jedná o nátlak a zastrašování občanů, které naše formace Trikolora Svobodní Soukromníci, trvale a od samého počátku, odmítá. Ministerstvo zdravotnictví nadále ignoruje jak rozhodnutí Nejvyššího správního soudu, tak nová zjištění o bezpečnosti protilátek.

STOP CHAOTICKÉMU BOJI S COVIDEM-19.

Zuzana Krátká, imunoložka a jedna z autorek studie, dodává: „Ve studii o protektivitě protilátek jsme shrnuli jak zahraniční studie, tak data ze čtyř českých laboratoří. Lidé s protilátkami jsou dlouhodobě chráněni a riziko opakované infekce je u nich minimální.“

ZDE

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama