Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.12.2019 13:49:00

Kde je spravedlnost pro miliony našich občanů?

Kde je spravedlnost pro miliony našich občanů?

Komentář na facebookovém profilu k návrhu 3x a dost

 Tak jako ke svobodě patří odpovědnost, patří k přijetí sociálních dávek snaha věci změnit a postavit se zpět na vlastní nohy, pokud je to alespoň trochu možné.

Pokud se společnost rozhodne někoho podporovat, je naprosto přirozené, že po něm požaduje určitou protislužbu. Nelze donekonečna platit lidi, kteří zásadním způsobem porušují společenské normy, záměrně obtěžují či dokonce ohrožuji své okolí. Kde je v takovém případě spravedlnost pro miliony našich občanů, kteří každý den pracují, platí daně a žijí své životy tak, aniž by se dopouštěli přestupků nebo trestných činů.

A právě tímto směrem míří náš návrh 3x a dost ve Sněmovně. K ochraně těch, co pomoc skutečně potřebují, i těch co tu pomoc platí. Víc čtěte ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama