Ing. Tomáš Czernin

  • TOP 09
  • Jičín
  • místopředseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.12.2019 6:34:00

Děsí mě, kam se řítí naše zem

Děsí mě, kam se řítí naše zem

Komentář na facebookovém profilu k aktuální politické situaci

 Co vede lidi k tomu, aby volili hnutí ANO? Některé asi frustrace z nenaplněných snů. Jiné možná rozčarování z politiků, trocha zlomyslnosti a chuť jim to osladit. Další pocit, že s tím nejde nic dělat. A najednou je tu velký boss, který to všechno zařídí za nás. To láká.

A tak není zdravotní ani důchodová reforma, zato jezdíme zadarmo. Nestaví se dálnice, zato máme Čapí hnízdo. Do Evropy jezdí vyjednávat člověk, kterého tam mají za podvodníka. Máme prezidenta, který si ten úřad nezaslouží. A další a další problémy. M

ě děsí, kam se řítí naše zem. Věřím však, že jsme ještě nepropadli lhostejnosti. Díky, že svůj názor chodíte říkáte jasně a otevřeně na Letnou, na Václavák, ale i na náměstí na malých návsích. Spolu to zvládneme. Dycky spolu!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama