Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.12.2019 1:44:15

Žijeme ve skutečné DEMOKRACII?!

Žijeme ve skutečné DEMOKRACII?!

...ti co získali mandát k tomu, aby zastupovali naše zájmy, mají větší, mnohem větší obavu (a prospěch) ze svých stranických šéfů a z těch, co stojí za vším, co se v Evropě stále intenzivnějí odehrává....NEŽ Z NÁS OBČANŮ!

Parlamentní politické strany reprezentují v souhrnu cca 115 000 občanů (členů těchto politických stran), kteří pro své "šéfstvo" tvoří z 80 % nutné "demokratické křoví", kterým se těch zbývajících 20 % členů, kteří jsou v čele/ve funkcích/ těchto politických subjektů, zaštiťují a kteří si také těch 80% ve svých straničkách v pohodě ošéfují.
Tím se dostáváme k číslu cca 20 000 osob.

Těchto 20 000 osob + pár vlivných ekonomických jedinců či skupin, pečlivě se skrývajících v zákulisí, má SKUTEČNÝ vliv na tvorbu "demokratických" kandidátek (mají k tomu dostatek prostředků, profesionálních PR agentur/kterým je úplně jedno pro koho pracují, využívají vliv v mediích atp.) a tedy i na podobu politického uspořádání Zákonodárného sboru ČR a Vlády ČR, stejně jako na personálního obsazení nejvyšších pater správy státu - ve všech třech jeho pílířích, pouze navenek na sobě nezávislých (moc výkonná, zákonodárná a soudní).
Jinými slovy - 20 000 občanů reálně a plánovitě rozhoduje o svém osudu a osudu 10 000 000 svých spoluobčanů!!!
Výsledek - ti napsaní na kandidátkách a posléze zvolených, co od nás - cca pouze 50% oprávněných voličů - dostali mandát, aby zastupovali naše zájmy, mají větší mnohem větší prospěch a obavu (což se vzájemně nevylučuje/cukr a bič) ze svých stranických šéfů a těch, co stojí za vším, co se v Evropě v posledních letech stále intenzivnějí odehrává....NEŽ Z NÁS OBČANŮ!!! Proč? Protože jsme se nechali po listopadu 89 rozbít, roztříštit a rozdělit v zásadních otázkách naší existence a budoucnosti našich potomků .... podle ověřeného pravidla "rozděl a panuj".

Apeluji na všechny z Vás, kteří jste rezignovali, kteří jste otráveni a znechuceni politiky - na Vás, kteří už nechodí k volbám - právě Vy tím, že k nim půjdete, můžete změnit to, o čem si myslíte, že změnit nelze.... 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama