Rožnov pod Radhoštěm [okres Vsetín]

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.12.2011 9:07:11

Rožnov letos dokončil pět projektů z Operačního programu životní prostředí

Rožnov letos dokončil pět projektů z Operačního programu životní prostředí

Město Rožnov pod Radhoštěm si úspěšně vede při získávání dotací z Operačního programu životní prostředí.

V programovém období 2007 – 2013 získalo dosud město dotace pro dvanáct svých projektů, přičemž devět z nich již bylo realizováno, z toho pět v letošním roce. Celkové náklady projektů činí 49,3 milionů korun.

V březnu 2011 byl úspěšně završen projekt „Snížení energetické náročnosti budovy MŠ Horní Paseky“. V září projekt „Energetické úspory v MŠ Tylovice“ a v listopadu byla ukončena realizace dalších tří projektů. Dva z nich byly zařazeny do prioritní osy 6 – „Zlepšování stavu přírody a krajiny“ - projekt  “Rožnov pod Radhoštěm – Obnova zeleně hřbitova Na Láni – II. etapa“ a projekt „Obnova zeleně kolem prvků drobné lidové architektury v Rožnově pod Radhoštěm“. Zatím poslední ukončený projekt  patří do prioritní osy 3 – „Udržitelné využívání zdrojů energie (FS)“ a to projekt  „Energetické úspory v MŠ 1. máje 864 Rožnov pod Radhoštěm“.

Celková suma získaných finančních prostředků z dotace prostřednictvím Operačního programu životní prostředí je 33,47 milionů korun. Město Rožnov ze svého rozpočtu doplatilo celkem 15,8 milionů korun.

Město je v získávání podpory z tohoto dotačního titulu dosud stoprocentně úspěšné. Vyšly nám všechny projekty, které jsem do Operačního programu životní prostředí předkládali,“ uvedla projektová manažerka MěÚ Jana Konečná.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama