Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.01.2020 12:05:32

občané, VAŠE MO a vláda vám permanentně neposkytuje úplné informace (lže?)

občané, VAŠE MO a vláda vám permanentně neposkytuje úplné informace (lže?)

Aktivní nas.... Nespokojený Občan aneb halóóó kde je Hnutí ANO?

 Takže jsem měl pravdu...

žádných 12 miliard, ale 36 MILIARD.
Slovy TŘICET ŠEST MILIARD - 36 tisíc milionů korun vybraných na daních!!!
Vzhledem k "pravdivosti" informací MO, je vůbec otázkou, zda je tato suma sumou konečnou a zda i informace o nových BVP jsou úplné
Jinými slovy - občané, VAŠE ministerstvo a vláda vám permanentně neposkytuje úplné informace (lže) ohledně nákupu VAŠICH vrtulníků - a nejenom v tomto případě.
Dovoluji si připomenout, že dostupné informace dosvědčují, že udržení bojeschopnosti eskadry současných vrtulníků MI-24 (MI-35M), která je předurčena k obraně pouze teritoria ČR (na rozdíl od Sokolů), včetně modernizace, by nás přišla v horizontu 10 příštích lete maximálně na 5 MILIARD.
Bratru rozdíl 21 miliard /které budou evidentně chybět jinde/...při zachovaní dostatečné schopnosti bránit ČR.
Nebo je to jinak a my nakupujeme naši vojenskou techniku pro potřeby jiných zemí (USA)?
A to nemluvím o celkem opodstatněné hrozbě mezinárodní arbitráže ze strany LEONARDA (protože to co se dělo i za mého poslancování za ministrování pana Stropnického ohledně výběrového řízení na vrtulníky, bylo minimálně ostudné)
....snad se chlapci v uniformách dohodnou v NATO a ČR nepřijde o dalších 10-15 miliard v arbitráži.
Aby bylo jasno, nezpochybňuji budoucí potřebu "nových" vrtulníků, jen uvažuji nad tím, že jako stát máme i jiné problémy - ve školství, ve zdravotnictví, v důchodech...tedy proč to řešíme právě nyní, když to není kritická potřeba - když naopak hrozí ekonomická krize obecně!

A veřejně sděluji: budu v této věci intenzivně "interpelovat" poslance Výboru pro obranu - a nejenom ohledně vrtulníků, ale i přileb, balistiky, BVP, děl, raketometů, radarů, PVO, záložních letišť atd.

Aktivní nas.... Nespokojený Občan (halóóó kde je ANO?)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama