Česká pirátská strana

Internet je naše moře!
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.01.2020 19:58:00

Staronovým předsedou na Plzeňsku je Lukáš Bartoň

Staronovým předsedou na Plzeňsku je Lukáš Bartoň

Piráti v Plzeňském kraji zvolili staronovým předsedou krajského sdružení poslance Lukáše Bartoně. Nadpoloviční většinu hlasů získal již v prvním kole internetové volby. Bartoň tak povede Piráty i v dalším dvouletém funkčním období.

“Chtěl bych poděkovat za důvěru od Pirátek a Pirátů, kteří mě zvolili již v prvním kole. Pro mě je to signál, že má práce má smysl a že je dobré v ní pokračovat,” poděkoval Bartoň.

Staronový předseda se chce co nejvíce zaměřit na úspěch v krajských volbách: “V nadcházejícím roce je mou největší výzvou z pozice krajského předsedy dovést Piráty do zastupitelstva Plzeňského kraje, kde rozhodně máme co říci. Ačkoliv sám nebudu kandidovat, tak mohu své kolegy aktivně  podpořit a předat jim mnoho zkušeností. Piráti v Plzeňském kraji rostou a máme nakročeno k tomu znásobit svou členskou základnu a uspět na všech úrovních politiky bez opuštění původních ideálů.”

Po volbě předsedy se Piráti chystají i na volbu místopředsedů. Jejich jména budou známa v únoru. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama