Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.01.2020 7:11:02

Německu se nedaří dostat problematiku spojenou s imigranty pod kontrolu!

Německu se nedaří dostat problematiku spojenou s imigranty pod kontrolu!

V Německu se podle statistik v roce 2019 snížil počet deportací u těch žadatelů o azyl, kterým bylo nařízeno vyhoštění z Německa, navzdory rostoucímu počtu lidí, kterým byl odchod ze země nařízen.

Tisíce z nich totiž využívají všechny možnosti, aby nemohli být deportováni zpět do země původu.

Hnutí SPD činí vše proto, aby se do naší republiky nedostali žádní imigranti, a to jak nelegálním překročením našich státních hranic, tak nařízeními ze strany Evropské unie. Masivní příliv imigrantů byl důsledkem vstřícné politiky Německa v čele s kancléřkou Angelou Merklovou, která v roce 2015 na počátku masové imigrace vítala příchozí běžence a ujišťovala Němce, že to zvládnou. Skutečnost je ale zcela jiná a Německu se nedaří navzdory různým opatřením dostat problematiku spojenou s imigranty pod kontrolu. 

Dle zveřejněných statistik německého statistického úřadu dosáhl počet obyvatel Německa na konci loňského roku rekordní výše 83,2 milionů, i když se v posledních letech potýká s nízkou porodností. Zajímavý je též údaj, že každému druhému obyvateli v Německu je více než 45 let a každému pátému je více než 66 let. Do počtu lidí žijících v Německu jsou zahrnuti i imigranti, kterých se udává za loňský rok více jak 350 tisíc, v roce 2018 jich bylo okolo 400 tisíc. Jedná se hlavně o nelegální imigranty, které přilákala výkonná německá ekonomika, poměrně liberální azylový systém a štědrý sociální systém. Statistiky německého ministerstva vnitra za loňský rok též uvádějí, že klesá počet deportací neúspěšných žadatelů o azyl. V roce 2016 jich bylo 25.375, předloni 23.966 a loni kolem 23.500. Uvádí se, že téměř polovina pokusů o vyhoštění neúspěšných žadatelů o azyl z Německa selže, například tím, že se policii nepodaří najít osobu, které byla deportace nařízena na uvedené adrese, kde se má zdržovat, a jsou i případy, že těsně před odletem deportovaných osob jsou z důvodu svého chování vykázáni z přepravy kapitány letadel.

Imigranti spáchají v Německu čím dál více trestných činů a každoroční nárůst je v řádu desítek procent. Svým protiprávním jednáním imigranti spáchali nejvíce trestných činů vztahujících se k vandalství, drogové kriminalitě a fyzickému napadení. Imigranti jsou též pachateli sexuálních útoků na ženy.

Mezi imigranty je stále více muslimů a někteří z nich jsou zastánci radikálního islámu. Ti představují velké bezpečnostní riziko, neboť jsou původci teroristických útoků. Jako příklad uvedu dva nedávné případy:

1) Prohlášení prokuratury ve Frankfurtu nad Mohanem z 12. listopadu loňského roku, ve kterém se uvádí, že policie na západě Německa zatkla tři příznivce teroristické sítě Islámský stát, které podezírá z plánování útoku s cílem zabít co nejvíce lidí. Trojice mužů byla podle ní zadržena při ranní razii ve třech bytech ve městě Offenbach nad Mohanem. Akce se zúčastnilo 170 policistů.

2) Dne 14. ledna tohoto roku uvedlo na Twitteru nejvyšší státní zastupitelství v Berlíně, že německá policie zasahuje v Berlíně, Braniborsku, Durynsku a Severním Porýní-Vestfálsku proti islamistům. Důvodem je podezření z přípravy „těžkého násilného činu ohrožujícího stát". Tak německé bezpečnostní úřady standardně označují teroristický útok.

Hnutí SPD důsledně odmítá multikulturní ideologii, která je nástrojem islamizace. Budiž nám současná situace v Německu varováním. Buďme skutečnými pány ve své zemi a dobrými vlastenci, jak máme stanoveno ve svém programu.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama