Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.01.2020 20:02:00

Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly hranic

Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly hranic

Komentář na facebookovém profilu k nárůstu násilí ve Švédsku

 Švédsko sklízí otrávené plody masové imigrace a multikulturalismu. Švédsko vloni zaznamenalo šedesátiprocentní nárůst počtu bombových útoků spojených s drogovou kriminalitou a válkou gangů. Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako Švédsko či jiné islamizované země západní Evropy, podporujte prosím hnutí SPD. Společně se ubráníme.

V roce 2019 se ve Švédsku odehrálo 257 bombových útoků, o rok dříve jich bylo 162, uvádí statistika Národní rady pro kriminalitu a prevenci. Policie identifikovala ve Švédsku zhruba 60 vyloučených lokalit, kde je vysoká nezaměstnanost, nízké příjmy a kde pevně zakořenily drogové gangy, informovala ČTK. „Vyloučené lokality“ nejsou nic jiného než imigrantské no-go zóny, kam se bojí vstoupit dokonce i policisté a hasiči – o běžných občanech nemluvě. Švédsko je také neblaze proslulé velkým množstvím znásilňování Švédek imigranty.

„Během prvního z vyšetřovaných období, 1985-1989, tvořily osoby se zahraničním původem 31 procent pachatelů všech zločinů. V období 2013-2017 tento počet vzrostl na 58 procent. Takže lidé švédského původu nyní představují méně než polovinu, 42 procent, celkového zločinu ve Švédsku, přestože tvoří 67 procent sledované populace,“ cituje ze zprávy soukromé nadace Det Goda Samhället (Dobrá společnost) Gatestone Institute.

Kolik znásilněných a zavražděných dívek, kolik napadených a zabitých Evropanů tu ještě musí být, aby se politici probrali a začali bránit Evropu před imigrantskou invazí a nenávistí islámu? Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi.

Hnutí SPD předložilo už i návrhy zákonů na zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz islámského zahalování, což nám bohužel Babišova vláda a další strany ve sněmovně blokují. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek.

Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako Švédsko či jiné islamizované země západní Evropy, podporujte prosím hnutí SPD. Společně se ubráníme.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama