Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.02.2020 4:46:00

Do voleb v Královéhradeckém kraji jdeme společně se STAN a Východočechy

Do voleb v Královéhradeckém kraji jdeme společně se STAN a Východočechy

Občanští demokraté spojili pro krajské volby síly s hnutím STAN a Východočechy.

Zástupci všech uskupení to dnes potvrdili podpisem memoranda o spolupráci. Společnou kandidátku těchto tří subjektů povede stávající senátor a náměstek hejtmana Martin Červíček.

„Žádný hlas lidí, kteří jsou zodpovědní, pracují, starají se o rodinu, žádný hlas těchto lidí nesmí propadnout. V Královéhradeckém kraji žádný takový hlas nepropadne. Spojili jsme síly se STAN a s Východočechy do krajských voleb. Dnes děláme jeden ze silných kroků pro politickou změnu. Vidím toto spojenectví velmi nadějně, vidím ho velmi silně a vidím šanci na změnu. Kandidátku povede Martin Červíček a já věřím, že se stane hejtmanem. Na našem kongresu jsem slíbil, že do konce května budeme mi´t pohromadeˇ formace do krajských a senátních voleb. Silné a důvěryhodné kandida´ty a jasnou prˇedstavu o tom, co regionům a volicˇům v sena´tni´ch obvodech nabi´dneme. V kveˇtnu budeme sta´t dobrˇe prˇipraveni ve startovni´ch bloci´ch tak, abychom meˇli sˇanci na podzim vi´teˇzit. Zatím ‚plníme plán‘, aby tu vznikla skutečná politická alternativa,“ řekl předseda ODS Petr Fiala.

„Chceme vyhrát volby. Starostové a Východočeši jsou našimi přirozenými partnery. Společná kandidátka tradiční pravicové strany a hnutí úspěšných komunálních politiků je pro občany našeho kraje skutečně dobrou nabídkou a náš cíl – vítězství ve volbách – se stává reálným,“ vysvětlil předseda královéhradecké ODS Ivan Adamec.

„Chceme lidem v Královéhradeckém kraji nabídnout i trochu něco jiného než jen politickou odpovědnost za řízení kraje. Náš úkol ve vedení kraje vnímáme především jako každodenní práci pro občany, chceme si jako doposud odpracovat řešení jakýchkoliv regionálních problémů bez politikaření, ke kterému regionální politika občas sklouzává. V uplynulých třech letech jsme prokázali, že jsme schopni se vypořádat s mnoha výzvami, za které jsme měli odpovědnost, od vyrovnaného hospodaření přes navýšení investic především v oblasti školství a dopravy. Společná kandidátka velmi výrazných osobností našeho kraje dává jasně najevo, že se nebojíme převzít odpovědnost i za další oblasti, které jsou pro lidi v našem kraji klíčové, například zdravotnictví nebo sociální péče. Zkrátka jsme připraveni svoji dosavadní práci, výsledky a plány pro příští období získat důvěru veřejnosti ve volbách a čtyři roky si ve vedení kraje lídrovsky skutečně odpracovat,“ uzavírá lídr kandidátky Martin Červíček.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama