Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.02.2020 10:05:10

Quo Vadis EVROPO ???

Quo Vadis EVROPO ???

.....a Evropa se opět stane hrozbou pro jiné globální mocenské bloky

Evropské národy mají několik možností do budoucnosti.


Podle mého máme k dispozici jen dvě základní:
1)

Evropské národy najdou společnou řeč jako svobodné, suverénní národy, které navzájem nejen respektují, ale i všemožně podporují svou různorodost, specifika ekonomik, svých kultury, právních systémů, historie, tradic a zkušeností....jako skutečně rovní s rovnými, bez doslova zprivatizované mocensko-politické byrokracie...DOBROVOLNĚ!

Taková Evropa bude znovu onou Evropou, která vytvořila hodnoty západního, demokratického civilizačního okruhu, Evropou, která byla hnacím motorem společenské i technologické evoluce.

Jen taková Evropa pak může hrát svou doposud nezastupitelnou roli v globálním prostředí a může být férovým soupeřem (v tom dobrém slovy smyslu) nově se formujícím velmocenským subjektům, může být oním uskupením moderujícím snížení existující eskalace napětí, další etapu odzbrojování, podporující partnerství mezi "Západem" a "Východem" a samozřejmě významně přispívat k řešení i těch globálních problematik, které nejsou dílem našeho živočišného druhu, ale jsou projevem moci přírody. 
Pozn.: různorodost je zárukou evoluce, zárukou přežití, neb sama příroda se s monokulturami vyrovnává velmi rychle a drasticky.....j


nebo

za 2)
Nejednotné Evropské národy se jednotlivě, tím či oním způsobem, pod různými tlaky (ekonomickými, politickými, mediálními...) sofistikovaně, nicméně projektově vyvíjenými "politickými sociálními inženýry" v různém čase, nechají nakonec (podle předem pečlivě připraveného projektu) systémově a v konečném důsledku "NAJÍT" společnou řeč - jako do budoucna již nesvobodné národy IV. říše pod velením nového Fuhrera/Mao Ce Tunga/Mohameda.

Tento PROJEKT nutně nemusí reprezentovat  pouze jedna zešílevší osoba, ale TŘEBA "nějaká" oranžovo-černo-zeleno-hnědá culící se KOMISE a KOMISAŘI pod totální kontrolou jedné nebo dvou zemí rovnějších mezi rovnými....třeba Německa a Francie, které "demokraticky" vytváří v navenek demokratickém Evropském parlamentu zcela nedemokratické hlasovací KLADIVO NA skutečnou DEMOKRACII - na zbytek národních států - členů EU.

Důsledek?

Během několika let tu budeme žít v prostředí šílené kombinace komunistických ideálů, politického islámu a mocenských fašistických nástrojů k jejich prosazování - už bez šance se efektivně vzepřít...........stejné "montérky", stejné potraviny, stejně srovnané ve stejných regálech, stejné dějiny a historie, stejné burky, jednotný vzdělávací systém, stejné mobily, stejná džizja, stejný právní systém - Šáarija, několik málo - ale stejných elektromobilů, stejné (kontrolované) myšlení, stejní nařízení nepřátelé ....

.....a Evropa se opět stane hrozbou pro jiné globální mocenské bloky

......a taková situace s největší pravděpodobností vyvolá další, tentokrát už definitivní světový konflikt (viz historie)....

Myslíte si že je to jen Sci-Fi?


rozum a srdce

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama