Ing. Marian Jurečka

  • KDU-ČSL
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.02.2020 20:54:00

Hejtman Okleštěk nám představil povedené scifi

Hejtman Okleštěk nám představil povedené scifi

Komentář na facebookovém profilu k vizi budoucnosti hejtmana Olomouckého kraje

Prý už nebudou dopravní nehody, ani zloději, postavíme kosmodrom na Libavé, dáme seniora do každé rodiny a anektujeme Praděd. Pan hejtman Okleštěk (ANO) se evidentně dal na literární dráhu a představil nám povedené scifi pro Olomoucký kraj.

Asi teda nejsem ten profi manager, jak to říkají v hnutí ANO, takže vidím zcela jiné problémy, které by měl kraj řešit místo těchto nesmyslů. Ostatně to taky všichni vidíte každý den. Infrastruktura je v dezolátním stavu a plánování oprav je naprosto nesystémové. Kraj nedělá opatření nutná pro ochranu životního prostředí. Naopak chce raději zastavit nejlepší zemědělskou půdu u Hněvotína o velikosti 50 fotbalových hřišť betonem a průmyslovými halami.

Prakticky nevyužíváme potenciál vědecko-výzkumných kapacit, který náš kraj má díky Univerzita Palackého. Proč se nesnažíme více podpořit startupové projekty a podnikatele u nás v kraji, a raději přihlížíme, jak se patenty našich nejlepších vědců prodávají do zahraničí? Nejen to bychom rádi změnili!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama