Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.02.2020 17:39:00

Pokud tady někdo rozkládá demokracii, jsou to sluníčkáři

Pokud tady někdo rozkládá demokracii, jsou to sluníčkáři

Komentář na facebookovém profilu k demonstraci Milionu chvilek proti zvolení Stanislava Křečka ombudsmanem

 Sluníčkáři dokazují, že jsou nepřáteli demokracie a že jsou ohrožením pro svobodu a naši vlast. Milion chvilek pořádá demonstraci proti zvolení Stanislava Křečka ombudsmanem s heslem „Nechceme jít cestou Maďarska a Polska“.

„Účelová koalice ANO, SPD, KSČM a Hradu za asistence části ČSSD postupně a systematicky rozkládá důležité demokratické instituce, které mají kontrolovat pravidla a sloužit všem občanům, nikoli vybraným politikům,“ uvedl Milion chvilek.

Pokud tady někdo rozkládá demokracii, jsou to sluníčkáři, kteří nerespektují demokratickou volbu. A ano, my v některých oblastech chceme jít stejnou vlasteneckou cestou jako Maďarsko a Polsko.

My nejsme v koalici s ANO, ČSSD a KSČM a Babišovu vládu často ostře kritizujeme, ale na rozdíl od Milionu chvilek respektujeme výsledek demokratických voleb.

A ano, chceme jako Maďarsko a Polsko chránit naši suverenitu a naše křesťanské kořeny. Chceme se postavit proti masové imigraci a islamizaci. Chceme bránit naši zemi před sluníčkářským neomarxismem a genderovými zvrácenostmi. Chceme bojovat proti diktátu politických neziskovek a proti diktatuře soudů, které se snaží fakticky vytvářet legislativu a nenést odpovědnost za svá chybná či hanebná rozhodnutí. Chceme demokracii. Chceme přímou demokracii!

Na rozdíl od Milionu chvilek, chceme aby ČT byl pod demokratickou kontrolou a nechovala se jako sluníčkářská „neziskovka“, která nehospodárně hospodaří se sedmi miliardami korun ročně.

Pokud s námi souhlasíte, podpořte nás a braňte spolu s námi demokracii, suverenitu a svobodu naší země proti těm, kteří chtějí naši vlast i svobodu zničit!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama